Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedem egy nővel (neten), és kiderült, hogy van 4 macskája és a lakásban tartja őket. Mire számítsak?
Vannak bizonyos aggályaim. Nincs ott büdös meg rengeteg szőr, meg nem lennék állandóan a sokadik a sorban?
Meg mindig csak róluk beszél, tele van a lakása kiegészítőkkel, konkrétan mintha a macskáknak lenne berendezve a lakás, nem is magának.
Még ezt is képes volt elküldeni, hogy a miheztartás végett:
Nekem nincs bajom az állatokkal, de azért el tudom őket helyezni a rangsorban.
Kezdjek vele, vagy felejtős, és meneküljek, mert annyira beléjük van bolondulva?
Rajta múlik, hogy hogyan kezeli a helyzetet. Van, akinél egyetlen macska mellett is tömény macskahúgyszag és centi vastag szőr és mocsok van az egész lakásban, más egy hadseregnyit is tud tartani kulturált és élhető körülmények között.
A kiírással is egyetértek valahol, bár személy szerint nem raknék ki "házirendet" a lakásomban, csak simán elzavarnám a f#szba azt, aki nem tartja be a kéréseimet. Szerintem alapvető dolog, hogy ha átmegyek valaki lakásába, akkor az ő szabályai szerint viselkedek, nem úgy, ahogy otthon szoktam. Két macskám van, többnyire kint vannak a kertben, nem vagyok macskab#zi, de fontosnak tartom, hogy normálisan gondoskodjak róluk. Én is rosszul vagyok attól, ha valaki nem tartja ezt tiszteletben, leszól amiatt, hogy pl etetem vagy beoltatom őket, beléjük rúg vagy nem szól a gyerekére (esetleg direkt bátorítja is), ha durván bánik velük, húzza a farkukat, stb. Volt olyan rokon, aki áthozta a kutyáját és elengedte a kertben annak ellenére, hogy nyomatékosan megkértem, hogy maradjon pórázon, mert a macskák nem szeretik. Na az ilyeneket viselik nehezen azok, akik szeretik a macskáikat. Sokan sajnos a macskákon élik ki a brutális hajlamaikat pusztán csak azért, hogy egy jót röhöghessenek, pedig ha ugyanezt csinálnám (amit nyilván nem tennék) és pl valakinek belerúgnék a kutyájába vagy csak úgy poénból ráeresztenék egy nála nagyobb állatot, ami megtámadja, akkor valószínűleg a hírekben lennék és a facebook kommentekben azon menne a vita, hogy milyen modszerrel kellene engem is halálra kínozni.
"Szerintem alapvető dolog, hogy ha átmegyek valaki lakásába, akkor az ő szabályai szerint viselkedek"
Jó, de itt arról van szó, hogy mi van , ha addig fajulna a dolog, hogy véletlen összeköltözünk? Állandóan csak vendégnek számítanék?
Mellesleg, hozzám biztosan nem hozhatna 4 macskát, el sem férnénk, meg nem is szívesen kerülgetném a plafonig érő plüss-labirintusokat meg vakarókat, vagy mik azok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!