Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedem egy nővel (neten), és kiderült, hogy van 4 macskája és a lakásban tartja őket. Mire számítsak?
Vannak bizonyos aggályaim. Nincs ott büdös meg rengeteg szőr, meg nem lennék állandóan a sokadik a sorban?
Meg mindig csak róluk beszél, tele van a lakása kiegészítőkkel, konkrétan mintha a macskáknak lenne berendezve a lakás, nem is magának.
Még ezt is képes volt elküldeni, hogy a miheztartás végett:
Nekem nincs bajom az állatokkal, de azért el tudom őket helyezni a rangsorban.
Kezdjek vele, vagy felejtős, és meneküljek, mert annyira beléjük van bolondulva?
Nekem két cicám van. A cicás 10 parancsolat értelemszerűen vicc, de azért van néhány pontja amivel egyetértek.
Egy kvázi idegen akivel még csak ismerkedem, soha nem lesz a cicáimnál előbbre való. Majd ha már együtt élünk, akkor lehetnek előjogai.
De eleve el sem jutok az együttélésig olyannal, akitől ilyen távol áll az állattartás, vagy ennyire máshogy áll hozzá mint én.
Ennek szerintem kérdező semmi értelme így. Te nem úgy tekintesz az állatokra mint a nő akivel ismerkedsz, így viszont sok probléma lesz ebből később.
20. Azért egy macska meg egy gyerek között van némi különbség...
Én biztos nem helyeznék egy állatot a párom elé, még ha hamarább is "volt ott".
De ezek szerint akkor valóban nem egyformák a nézeteink.
Jó, akkor felejtős.
Azt meg nem várom, meg, amíg megdöglenek. Meg úgyis szerezne helyettük másikokat.
Kérdező el kell fogadni, hogy vannak emberek akiknek az állat családtag. És ez nem csak egy hangzatos szófordulat.
Valóban olyan, mint a gyereke, vagy a testvére. Ezért is alakította úgy az otthonát, (és valószínűleg az életét is) hogy a cicáknak kedvezzen.
Akinek az "csak" egy állat, az ezt soha nem fogja tudni elfogadni, vagy megérteni.
Ettől függetlenül tiszteletben lehet tartani.
Ha olyan nővel találkozol akinek az állat az élete szerves része, (márpedig akinek van, szerintem ez kéne legyen az alap felállás) akkor egyszerűen köszönj el.
"Én biztos nem helyeznék egy állatot a párom elé, még ha hamarább is "volt ott"."
Mondom, nem vagytok egy síkon. Sosem kötném össze az életemet olyannal, aki nem viseli el az állataimat. Még ha az a szőke herceg lenne is, akiről egész életemben álmodoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!