Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedem egy nővel (neten),...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedem egy nővel (neten), és kiderült, hogy van 4 macskája és a lakásban tartja őket. Mire számítsak?

Figyelt kérdés

Vannak bizonyos aggályaim. Nincs ott büdös meg rengeteg szőr, meg nem lennék állandóan a sokadik a sorban?

Meg mindig csak róluk beszél, tele van a lakása kiegészítőkkel, konkrétan mintha a macskáknak lenne berendezve a lakás, nem is magának.

Még ezt is képes volt elküldeni, hogy a miheztartás végett:

[link]

Nekem nincs bajom az állatokkal, de azért el tudom őket helyezni a rangsorban.

Kezdjek vele, vagy felejtős, és meneküljek, mert annyira beléjük van bolondulva?

2020. aug. 2. 07:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%
Inkább ne gondolkodj vele komoly kapcsolatban...
2020. aug. 2. 08:52
 12/29 anonim ***** válasza:
56%

Első, mit ne tűrjön? Most ismerkedik. Ha nem tűri, nem kell kapcsolatot kialakítani. Ez ilyen egyszerű.

Kérdező, ebben az esetben nem elég, hogy "nincs bajod az állatokkal". És nyilván a rangsorban sem oda helyezed őket, ahova az illető. Szerintem ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Én szeretem a cicceket, nekem is van, mondjuk négy még nekem is sok lenne.

Viszont én magam sem kezdenék olyan emberrel, aki nem fogadja el családtagnak őket.

2020. aug. 2. 08:58
 13/29 anonim ***** válasza:
70%
Imádom a cicákat, van kettő, de eszembe nem jutna őket a párom elé helyezni. Ez nekem túl sok.
2020. aug. 2. 09:00
 14/29 anonim ***** válasza:
75%

Ne kezdj macskás nővel.

Sok éjszakai felkeléstől, macskaszőrtől és macskás hülyeségtől megkíméled magad.

2020. aug. 2. 09:01
 15/29 anonim ***** válasza:
70%
Az ilyen nőnek mondom azt, hogy megérdemli, hogy a kutya sem áll le vele.
2020. aug. 2. 09:13
 16/29 anonim ***** válasza:
93%

13-as, milyen párja? Még csak most ismerkednek.

Kérdező, ha nem bírsz 4 macskával együtt élni, felejtsd el az egészet. Mit tegyen velük? Dobja ki őket? A macskák a családtagjai. Lehet, nem érted, de fogadd el, van ilyen.

Írd meg neki, amit ideírtál, hogy ő is tudja, mihez tartsa magát.

2020. aug. 2. 09:37
 17/29 anonim ***** válasza:
31%
Nem a bűz meg a szőr lenne a legnagyobb baj, hanem hogy az ilyen kutya- vagy macskab_zi nők általában azért azok, mert az emberek nem képesek őket elviselni, csak az állatok.
2020. aug. 2. 10:34
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el. Most, azonnal. Ezt a helyzetet még rövid távon sem tudnám elviselni.
2020. aug. 2. 11:06
 19/29 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem a szöveg inkább vicc

Másrészt szerintem amíg nincs baja macskákbol, addig ne csinálj belőle gondot

2020. aug. 2. 11:46
 20/29 anonim ***** válasza:
62%

Nekem is az jön le az írásodból, hogy lenézed a nőt amiért ennyire macskás és nem szereted őket. Szerintem nem fogtok tudni együtt élni ha ennyire eltér a véleményetek a témában, arra ne számíts, hogy kirakja őket a kertbe vagy elajándékozza őket miattad.

Az nem valószínű, hogy egy hosszú távú kapcsolatban a macskákat eléd helyezné (gondolj bele, macskákra vagy féltékeny :D), de radikális változást semmiképp ne várj, elvégre a macskák voltak előbb. Ez hasonló, mintha olyan nővel kezdenél akinek gyereke van.

2020. aug. 2. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!