Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedem egy nővel (neten), és kiderült, hogy van 4 macskája és a lakásban tartja őket. Mire számítsak?
Vannak bizonyos aggályaim. Nincs ott büdös meg rengeteg szőr, meg nem lennék állandóan a sokadik a sorban?
Meg mindig csak róluk beszél, tele van a lakása kiegészítőkkel, konkrétan mintha a macskáknak lenne berendezve a lakás, nem is magának.
Még ezt is képes volt elküldeni, hogy a miheztartás végett:
Nekem nincs bajom az állatokkal, de azért el tudom őket helyezni a rangsorban.
Kezdjek vele, vagy felejtős, és meneküljek, mert annyira beléjük van bolondulva?
Első, mit ne tűrjön? Most ismerkedik. Ha nem tűri, nem kell kapcsolatot kialakítani. Ez ilyen egyszerű.
Kérdező, ebben az esetben nem elég, hogy "nincs bajod az állatokkal". És nyilván a rangsorban sem oda helyezed őket, ahova az illető. Szerintem ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Én szeretem a cicceket, nekem is van, mondjuk négy még nekem is sok lenne.
Viszont én magam sem kezdenék olyan emberrel, aki nem fogadja el családtagnak őket.
Ne kezdj macskás nővel.
Sok éjszakai felkeléstől, macskaszőrtől és macskás hülyeségtől megkíméled magad.
13-as, milyen párja? Még csak most ismerkednek.
Kérdező, ha nem bírsz 4 macskával együtt élni, felejtsd el az egészet. Mit tegyen velük? Dobja ki őket? A macskák a családtagjai. Lehet, nem érted, de fogadd el, van ilyen.
Írd meg neki, amit ideírtál, hogy ő is tudja, mihez tartsa magát.
Szerintem a szöveg inkább vicc
Másrészt szerintem amíg nincs baja macskákbol, addig ne csinálj belőle gondot
Nekem is az jön le az írásodból, hogy lenézed a nőt amiért ennyire macskás és nem szereted őket. Szerintem nem fogtok tudni együtt élni ha ennyire eltér a véleményetek a témában, arra ne számíts, hogy kirakja őket a kertbe vagy elajándékozza őket miattad.
Az nem valószínű, hogy egy hosszú távú kapcsolatban a macskákat eléd helyezné (gondolj bele, macskákra vagy féltékeny :D), de radikális változást semmiképp ne várj, elvégre a macskák voltak előbb. Ez hasonló, mintha olyan nővel kezdenél akinek gyereke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!