Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom a randipartneremről, hogy nem lesz bántalmazó, nem fog zsarolni, fenyegetni ?
Figyelt kérdés
Vannak jelei az első időkben? Nyár óta találkozgatok valakivel, kedves meg minden és nagyon jól érzem magam vele. De honnan tudhatom hogy esetleg ha együttélnék vele akkor milyen lesz? Nagyon rossz tapasztalatom van az előző kapcsolatomban. Rendőrt kellett többször hívnom agresszív volt féltékeny és elszeparált a barátaimtól, rokonaimtól. Nagyon nehéz volt megszabadulni tőle. Honnan tudom hogy ez a másik milyen ? Vannak jelei az első időkben? Hiszen a másik lehazudta a csillagokat az égről utána egy lépést sem tehettem meg nélküle soha sehova. Ezek szerint én nem vettem észre , annyi volt csak a furcsa hogy az exét elhordta mindennek és még évek múlva is figyelte hogy kivel van mikor és hol…..2023. ápr. 15. 17:24
11/12 anonim válasza:
*Büszkék minden bántalmazásra. Dicserettel nyalással könnyen elkezdenek szépen beszélni is erről.
12/12 anonim válasza:
https://www.youtube.com/live/IZIKdzeusdY?feature=share
Hangsulyozza,h o megvedett x noket. Fenyezi magat folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!