Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen a férfias férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a férfias férfi?

Figyelt kérdés
Nők, számotokra milyen a férfias férfi?
2023. ápr. 13. 11:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
61%
Nem kérdezgeti, hogy milyen a férfias férfi.
2023. ápr. 13. 11:22
 2/18 anonim ***** válasza:
62%
Én megmondom tesó. HGH-t, Test-E-t és egyéb finomságokat reggelizik, hogy ne nézzen ki csöveskukoricának.
2023. ápr. 13. 11:27
 3/18 A kérdező kommentje:
Belső tulajdonságokra gondoltam.
2023. ápr. 13. 11:28
 4/18 anonim ***** válasza:
96%

Határozott. Egyenes. Őszinte. Udvarias. Empatikus. Döntésképes. Törekvő.

Ez a férjem.

2023. ápr. 13. 11:30
 5/18 anonim ***** válasza:
75%

Az a baj ezzel, hogy ha leírom, NEKEM mi a férfias, mivel a férfi a nő ellentéte úgy jön le, mintha minden, amit felsorolok, csak a férfiakra jellemző, az ellentettje meg a nőkre.

Ha azt mondom, nekem a férfi gondoskodó és humoros, az nem azt jelenti, hogy a nő (én) akkor rideg és sótlan. Ezért baromság ez, hogy milyen a szuperférfiastesztoszteronmacsó.

2023. ápr. 13. 11:32
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Talpraesett, szavahihető, mindennél jobban szereti a választottját, és tettre ha szükséges.
2023. ápr. 13. 11:32
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Tettre kész ha szükséges*

6#- voltam

2023. ápr. 13. 11:33
 8/18 anonim ***** válasza:
10%

Bizonyos liberálprogresszív értékrend szerint a mai modern férfi:

Kontrollálható, kimutatja az érzéseit(bőg, mint egy hisztis óvodás), úgy öltözik, mint egy divatmajom, főz-mos-mosogat-szarospelenkát cserél, műszaki érzéke nulla(hívjon szerelőt), illetve erősen szélsőbalos politikai nézetei vannak, és piedesztálra emeli a liberális nősoviniszta gyengébbik(?) nemet....

2023. ápr. 13. 11:37
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha belső tulajdonság, akkor: őszinte, megbízható, udvarias, humoros, kitartó, talpraesett, szenvedélyes. És nyugodtan ki meri mutatni az érzéseit.
2023. ápr. 13. 11:37
 10/18 anonim ***** válasza:
89%
Én a 4-es vagyok és világ életemben libsi voltam, de nem a kedves 8-as által felsoroltakat írtam. Leszámítva, hogy pl az én férjem ujjáról sem csúszott még le a karikagyűrű, ha odaállt a tűzhely vagy a mosogató elé, sőt, pelenkázni se tud. Ezek szélsőbalos libsi tevékenységek? Jobboldali kerestyén férfi zabál-büfög-fingik-sörözik a meccset nézve, míg édesanya arcán pörögve látja el élete párját és porontyaikat?
2023. ápr. 13. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!