Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire sértő, ha megírom valakinek, hogy nem túl férfias és nem is jópasi?
Figyelt kérdés
Ez egy átlagos csávó, kölyök képpel. Nem túl férfias, de mivel téli van stexszel, kicsit elvan szállva magától és azt hiszi, hogy a modell csajok őrá várnak. Azt hiszem, felvilágosítom, hogy ehhez szintet kell lépni2020. júl. 19. 00:10
1/18 anonim válasza:
Ha leakarod a sárga földig alázni magad, akkor hajrá. Egy büszke erős férfi, ezt sosem tenné.
2/18 anonim válasza:
Nem igazán értem, neked mi dolgod van ezzel az illetővel, kérdező?
3/18 A kérdező kommentje:
Az, hogy mit gondol rólam, nem érdekel. Szimplán szeretném megsérteni. Konkrétan megakart venni a szórakozóhelyen amúgy. Azt hittem behúzok neki egyet.
2020. júl. 19. 00:16
4/18 anonim válasza:
Szerintem utólag már hagyd a francba, kérdező. És ne vedd magadra. Tudom, hogy egy ilyen ajánlat mekkora arculcsapás az embernek, de ez abszolút nem rólad szólt, hanem őróla. Hidd el, aki ilyen utolsó alak, mint ez a pasi, az az élettől előbb-utóbb megkapja a magáét kamatostul.
5/18 anonim válasza:
Eléggé sértő, épp ezért tamogatom az öletet.
Az ilyen palik ok nélkül elvannak szálva maguktól, megérsemlik néha hogy valaki kicsit megalázza őket
6/18 anonim válasza:
De lol, úgy besértődtél, hogy csak azért megkerested neten, hogy ezt ráírhasd? :D Rád is lehetne sértő dolgokat mondani úgy érzem :D
7/18 A kérdező kommentje:
Nem, ismerőseim közt fent van egy promo kampány miatt
2020. júl. 19. 01:30
8/18 anonim válasza:
Szerintem akkor vágd a képébe, ha legközelebb próbálkozik. Ha tényleg ilyen öntelt pötsfej,akkor nem kár.
9/18 anonim válasza:
Barmilyen szart okadsz ki a szadon, az rad hullik vissza. Egy pitianer nimand vagy.
10/18 anonim válasza:
Le se fütyülném. Kerüld el, aztán kész. Sz@rba nem nyúlunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!