Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire sértő, ha megírom valakinek, hogy nem túl férfias és nem is jópasi?
Figyelt kérdés
Ez egy átlagos csávó, kölyök képpel. Nem túl férfias, de mivel téli van stexszel, kicsit elvan szállva magától és azt hiszi, hogy a modell csajok őrá várnak. Azt hiszem, felvilágosítom, hogy ehhez szintet kell lépni2020. júl. 19. 00:10
11/18 anonim válasza:
Szórakozó helyen...... ahol úgy öltöznek/kelletik maguk/mozognak/viselkednek/táncolnak, mint egy qrva? És meg akart venni, mint egy qrvát?... Hallatlan!
12/18 anonim válasza:
Nem éri meg haragost szerezni.
13/18 anonim válasza:
A ripostnak az időzítés a kulcsa. Ha ott helyben az arcába öntöd a martinidet, az válasz. Ha egy héttel később ráírsz FBon, az meg szánalom.
Amúgy ez milyen hozzáállás, hogy csak azért nem vehetett meg, mert nem néz ki elég jól? Szóval eladó vagy, csak nem neki.
15/18 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, az éppen elég neki.
16/18 anonim válasza:
Tudom, hogy most le leszek pontozva, de manapság a lányok az anyagiakat részesítik előnyben (tisztelet a kivételnek). Gondolom azt hitte, hogy te is egy olyan lány vagy. Nem te tehetsz erről, ne vedd magadra. ;)
22/F
17/18 anonim válasza:
A LÁNYOK NEM CSAK az anyagiakat nézik! Pontosabban, én nem azt vettem figyelembe, amikor párt kerestem. A mai napig, magasabb beosztásban, jobban keresek, mint a párom. Viszont, itthon nyugalom vár Általa. N
18/18 anonim válasza:
Oda írtam, hogy tisztelet a kivételnek!!! Szerencsére vannak még normális lányok, de hülyeség lenne tagadni, hogy vannak olyanok is, akik a pénzre hajtanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!