Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék extrém lábméretű (42-43) lánnyal megismerkedni?
Szerintem ez nem extrém lábméret, nekem is 42-es a lábam, mert magas vagyok. Ha látsz az utcán 180 körüli csajt, annak valószínűleg nem 36-os lábacskája lesz..
Szóval igen, a kosaras irány nem rossz.
VAOouvv je én meg a nagymellekre gerjedek háát ez se normális:'(:'(:'(
meg a nagy csiklora
Nahát, üdvözlet a klubban. A fétisiszták élete nem könnyű, meglehetősen nehezen értik meg őket és sokan a "beteg" jelzővel illetnek. Ne törődj velük.
Ami a problémádat illeti: pontosan ugyan úgy kell partnert keresned, mintha nem lenne meg ez a fétised. A nők ugyanis nem azon az alapon keresnek partnert, hogy az illető egy bizonyos testrészükre gerjed-e, hanem a lelki, és aztán a testi harmóniát keresik.
Ha a nagymellű csajokra gerjedsz, akkor keress testes (leginkább magas) nőket akár társkeresőn, akár élő szóban ismerkedsz. Nekik valóban az arányaik alapján a lábuknak is nagyobbnak kell lennie.
Viszont ne ezzel nyiss. Ez a legtöbb nőt taszítja. Semelyik nő nem akarja, hogy a talpa miatt szeressék őket, nekik a lelküket kell dédelgetni. Ha abba beleszerelmesedtél, akkor neked adják a testüket mindenestül. Hidd el, tapasztalatból mondom, az összes barátnőm elfogadta a perverzióimat, fétiseimet miután dúlt a szerelem. Idővel nemcsak elfogadták, hanem többet élvezték is kifejezetten, hogy örömöt okozhatnak nekem az ilyen dolgokkal.
Tehát a sorrendet cseréld meg, először érzelmek és utána testiség.
Egyébként nem feltétlenül értek egyet az egyik előttem válaszolóval. Nekem több 175-180 körüli barátnőm volt és a legnagyobbnak is 39-es lába volt. A 42-43 ha nem is extrém, de picit szélsőséges lábméret nőknél. Viszont ha nem is gyakori, létezik.
Az én barátnőm pont ilyen. Születésétől fogva aránytalanul nagyok a lábai, kezei, pedig amúgy átlagos magasságú.
Csakhát ő erre egyáltalán nem büszke, szégyelli a külsejét, úgyhogy garantáltan soha nem jelentkezne olyan hirdetésre, amiben ilyen lányokat keresnek.
Amúgy én is azt mondanám, mint az előttem szóló, hogy először az érzelmek, utána a fétis, másképp nem megy.
A cipobolt a legjobb otlet volt eddig!!!!
Kerdezo, most ezt te komolyan kerdezted? Es az agyban kenyezteted a nagy labait a baratnodnek, es hogyan lehet arra gerjedni? Mindig azt nezed, vagy hogyan? Irjal mar valamit legyszi, kaptal eleg valaszt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!