Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én jóképűként egyszerre ilyen sok nőt befoglalok érzelmileg/szexuálisan és vannak más ilyen férfiak is, akkor tényleg egész kevés férfi körül van sok nő? Tényleg számszerűleg sok más férfinak nem jut nő?
Van most egy kvázi barátnőm, van egy fuckbuddym, akivel hetente összejárok, az előző barátnőm még most is szerelmes belém, ismerkedek most is kb. 5-10 nővel, akik többsége monogám kapcsolatot keres, azokból is csókolóztam másik kettővel már. Van mindig lemorzsolódás/rotáció persze, mindig jönnek újak a helyükre, meg én sem tetszhetek mindenkinek (sőt), de mégis reálisan mindig van egy 5-10 nő, akit megmozgatok különböző szinten, szokott lenni 3-4 szexpartnerem egy időszakban és ők olyankor ki is zárnak más férfiakat fejben maguknál, mert engem vonzónak és jó partinak találnak. Persze, mondhatjátok, hogy biztos ribik és ők is megcsalnak, de:
Diplomás, a nők szemében mély érzésű és magas érzelmi intelligenciájú, gyengéd férfi vagyok. Kifejezettem nem szoktam a ribis csajoknak tetszeni a megjelenésemmel, stílusommmal, személyiségemmel, hanem sokkal inkább a törődést igénylő kedvesebb csajoknak, akik kapcsolatot keresnek. Egyéjszakásom életemben csak egy pár volt, bulikba nem szoktam járni és ott nem ismerkedek, általában a többedik randin szokott szex lenni (nem az elsőn).
Itt olvasgatom a kérdéseket szórakozásból, de az incelekkel nagyon sok mindenben hasonlóan gondolkodunk a nőkről, mármint szerintem nagyon sok mindenben reálisan látják a nőket, férfiakat, a világ működését. A példa kedvéért a férfitöbbletben is van valami, csak szerintem nem úgy, hogy számszerűleg sokkal kevesebb a nő. Hanem hogy sok (jóképű/gazdag) férfi különböző módokon egyszerre egynél több nő szívében/életében kap kizárólagos helyet és azok a nők aztán már nem is nagyon ismerkednek másokkal, kikerülnek a dating poolból. Persze hülyeség, hogy egyetlen átlagos férfinak sem jut így nő, mert van, akiknek igen, de azért sokaknak nem. (Az arányokkal lehet játszani, nem csak szélsőségek vannak.)
Te maga vagy a ribizli bokor ha nem gyógyszerre ittál 😀
Egy pár napig biztos jól esne ez a fajta figyelem de aztán ráunnék.
Igen. Sok más férfinak nem jut nő, de nem azért mert hátrányosabbak mint mondjuk te vagy más, hanem egész egyszerűen nem lehet velük ismerkedni. Nem tudnak ismerkedni, unalmasak, hamar lekapcsolódik az ismerkedés mert nem úgy állnak hozzá ahogy kell. Pl smucigok, nőgyűlölők, agresszívak, érdektelenek, magukat többnek szebbnek gondolók, másokat lehúzók érzelmileg, lejmolók stb. Na most ez kinek kell úgy őszintén? De ez nőben is ugyanúgy előfordul ez a típus, azok mindig egyedül vannak, vagy ha ne adj isten valakivel összekeverednek ezek azok akik foggal körömmel kapnak a negszerzett férfi után mert ritkásan akad nekik valaki ideig óráig.
Szóval szerintem semmi különöset nem írtál, ez egy létező jelenség, így van.
Álmodozz csak hülyegyerek.
Nem foglalsz le te senkit, akkor sem, ha tübb nővel kavarnál. AZok a nők is kavarnak másokkal is.
Na végre nem egyedüli "chad" vagyok az oldalon.
A valóság az, hogy igaz amit ír.
Én már leálltam az ilyen több lánnyal kavarással egyszerre, mert inkább már komoly kapcsolatot akarok, de amikor ezt "ipari szinten" űztem, akkor abszolút voltak ilyen storyk, hogy a lányok szerelmet vallottak, mikor én csak szexelni akartam, ergó ők többet láttak bele és nem kavartak mással.
Részben ezért is álltam le, mert már rosszul éreztem magam hogy folyton össze kell törnöm a lányok szívét, mert én nem vágyok komolyabbra tőlük, ők meg igen(úgy, hogy sosem kamuztam azt hogy többet szeretnék, csak egyszerűen én alapból romantikusan állok a szexkapcsolathoz is)
Többször is volt hogy konkrétan az első szex után olyanokat mondtak, hogy "a te döntésed hogy csak szexkapcsolatot akarsz e, de tudd hogy én többen is benne lennék". Ha meg megszakítottam a szexkapcsolatot voltak könyörgések stb.
Ez pontosan arra utal hogy náluk csak én voltam a képben.
Volt pl egy lány akinek pont akkor vallotta be az egyik legjobb barátja hogy vonzódik hozzá, mikor velem megismerkedett, és kioffolta a srácot értem, mikor velem 1szer találkozott összesen(tipikus incel haver<random chad)
Tudjátok még az életben nem láttam olyan jó pasit, aki maga is szimpatizált volna az incelekkel, szerintem még csak azt sem tudják mi az.
Én is csak itt a gyakorin hallottam róla.
Am ezeket a kérdéseket csak pár ember generálja naponta, akik tudják mivel lehet alágyújtani a nagyközönségnek, de ha belegondoltok rajtuk kívül kit érdekelnek? Most őszintén az emberek egy - ket százaléka, de napi szinten kell róluk olvasgatni.
8. Ez a napi férfitöbblet nyavajgás, csak újköntösbe csomagolva.
"olvasgatom a kérdéseket szórakozásból, de az incelekkel nagyon sok mindenben hasonlóan gondolkodunk a nőkről, mármint szerintem nagyon sok mindenben reálisan látják a nőket, férfiakat, a világ működését"
hát szerintem meg rohadtul elfogultak, és nem látják reálisan a dolgokat, egy szélsőséges csoport, egy normális férfi sem tud velük azonosulni.
Ma már írtál egy kérdést, ez is te vagy nem?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!