Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok, nők titeket ismerkedéskor zavarna, ha egy 29 éves férfi csak olyan saját lakást tudott venni, amit nincs pénze egyből teljesen felújítani?
Részben felújított panelt tudtam venni tavaly, elvileg 10 éve volt kicserélve a padló, burkolatok, konyhaszekrény, szóval már legalább nem az 50 évvel ezelőtt beépített dolgok vannak. A semminél jobb, de szerintem ronda a konyhabútor színe, vagy nagyon mismatchedek a padlók, kb. minden szobába sikerült más színű padlót letenni. Erre jó, hogy most benne lakjak néhány évet, amíg ki nem fizetem a hitelt és tovább nem tudok innen lépni, de nincs arra 5 millióm, hogy teljesen felújítsam a konyhát, fürdőszobát, újra burkoljak, kicseréljem az ajtókat. Pláne így, hogy az értékét nem vinné fel már a lakásnak. Mióta megvettem már azóta is ráköltöttem 1,5 milliót, redőnyök, légkondi, bútorok, festés, villanyszerelés volt egyelőre.
Én is úgy képzeltem el, hogy egy full felújított lakásban fogok élni, de az árak olyan brutálisan elszálltak, hogy annak is örültem tavaly, hogy végül egyáltalán tudtam venni egy másfél szobás akármit és nem garzont kellett. Sajnos 5-10 éve amikor olcsó volt, nem tudtam venni gyerek, diák vagy pályakezdő koromban, de azt hiszem ezzel sokan vagyunk így. Titeket ez mennyire zavarna, ha felmennétek a páradik randin és látnátok, hogy a másik nem tökéletes saját lakásban lakik?
29 évesen ha tudtál saját lakást venni,jó sok hitel lehet a nyakafban,ami havonta egy kisebb vagyon lehet.
Szóval nem sok marad a fizudból hó végére.
Bocsika de ilyen pasival nem ismerkednék,semmi közös programm nem lehet meg egész hónapban spórolni kéne hogy a tölesztő ki legyen fizetve.
A nőknek nem az a fontos, hogy lakásod legyen...
Hanem hogy tehermentes saját lakásod.
1. Semmit nem tudsz a részletekről és a feltételezésed hibás volt. 80 ezer forint hiteltörlesztőt fizetek. A havi bevételem 400-500 között van.
4. Köszi, csak nem a kérdésre válaszoltál. Az csak annyi volt, hogy zavarna-e egy nem teljesen felújított lakás. Megértem az álláspontod, csak nem kell többet gondolni a kérdésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!