Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos kihúztak egy bal felső fogamat 29 éves férfi létemre, ha nevetek akkor látni lehet. Mennyire hátrány ez ismerkedéskor? Próbálta az orvos megmenteni, de 2 évre rá elhalt, ezért muszáj volt kihúzni.
Figyelt kérdés
Eddig minden fogam megvolt, sajnos most egyet elvesztettem. Picit aggaszt, hogy mit fognak gondolni a nők, ha észreveszik. Tudom, lehet pótoltatni, terveben is van, de erre már csak jő tavasszal kerül sor.2022. okt. 7. 15:07
3/22 A kérdező kommentje:
Hátsó fog
2022. okt. 7. 15:27
5/22 anonim válasza:
Hát, ha nevetésnél látható, akkor igen, zavarna. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de hiányos fogazatúval össze se jönnék. Számomra az egyik legfontosabb a fogak kinézete, éppen emiatt tökéletes nekem is a fogsorom (szabályosságára, fehérségre), amiben nem kevés pénzt raktam bele, úgyhogy fordítva ugyanezt várom el.
25N
6/22 anonim válasza:
25 évesen már nem kevés pénz van a fogaidban? Valami betegség az oka?
7/22 anonim válasza:
Minél előbb csináltasd meg.
Nálam ez kizáró ok.
Én is voltam fogatlan, maximum 2-3 hétig amíg időpontot kaptam meg megcsinálták. Addig nem randoztam.
N
10/22 anonim válasza:
Nekem ma fogják pont egy bal felsőt, legalább is remélem, mert qrvára fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!