Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos kihúztak egy bal felső fogamat 29 éves férfi létemre, ha nevetek akkor látni lehet. Mennyire hátrány ez ismerkedéskor? Próbálta az orvos megmenteni, de 2 évre rá elhalt, ezért muszáj volt kihúzni.
Nekem is hianyzott egy.
Összegyűjtöttem azt a 140 ezret és most mű van.
Ha nekem sikerült félretenni másnak is. Egy férfinek kellene legyen ennyi pénze.
(Híd, nem implantátum)
14
És akkor most attól kell elájulni, hogy 2x voltál klinikai fogfehérítésen? És ezt várod el mástól is? Egész életzedben járni akarsz? Ugye tudod, hogy tönkre fogod tenni a fogzománcod, aztán jöhet a protkó :D
16.
Jóvammá' bémeg, de addig legalább szép lesz, hámosnem'?
17# Maximálisan egyetértek veled.
Csak itt lepontozzák azt aki a fogaira merészkedik költeni.
Aztán még ők csodálkoznak ha hámynak tőlük a nők/férfiak párkeresés szempontjából, meg amúgy is.
7 válaszoló vagyok, tökéletes fogsorral, soha nem hanyagoltam el, és igen, számomra gusztustalan igénytelen hányadék aki elhanyagolja a fogait. Ki a fene akarna egy ilyennel csókolózni?
Találnak persze így is partnert maguknak, na de milyet? Persze nekik a 10/10 kell. Ja, hát ahhoz fel kéne zárkózni arra a szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!