Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sajnos kihúztak egy bal felső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos kihúztak egy bal felső fogamat 29 éves férfi létemre, ha nevetek akkor látni lehet. Mennyire hátrány ez ismerkedéskor? Próbálta az orvos megmenteni, de 2 évre rá elhalt, ezért muszáj volt kihúzni.

Figyelt kérdés
Eddig minden fogam megvolt, sajnos most egyet elvesztettem. Picit aggaszt, hogy mit fognak gondolni a nők, ha észreveszik. Tudom, lehet pótoltatni, terveben is van, de erre már csak jő tavasszal kerül sor.
2022. okt. 7. 15:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
97%

Nekem is hianyzott egy.

Összegyűjtöttem azt a 140 ezret és most mű van.

Ha nekem sikerült félretenni másnak is. Egy férfinek kellene legyen ennyi pénze.

(Híd, nem implantátum)

2022. okt. 7. 16:19
 12/22 anonim ***** válasza:
20%
Én nem húzatom hanem tömetem
2022. okt. 7. 16:32
 13/22 anonim ***** válasza:
26%
#7 semmi betegségről nincs szó szerencsére, szimplán fogszabályzásra szorultam, amit felnőtt koromban csináltattam meg, TB támogatás nélkül. Már ez magában milliós összeg volt, ráadásul 2x voltam klinikai fogfehérítésen is, ami szintén nem volt kevés pénz. 6-os voltam.
2022. okt. 7. 16:37
 14/22 anonim ***** válasza:
89%
próbáld meg megcsináltatni, bár én nem vagyok lány, részemről nem lenne zavaró ha egy lány rendelkezne ilyen tulajdonsággal, nekem elől van egy nem észrevehetetlen hiány egy ideje, most lett annyi pénzem és bátorságom, hogy megcsináltassam
2022. okt. 7. 16:51
 15/22 anonim ***** válasza:
78%

14

És akkor most attól kell elájulni, hogy 2x voltál klinikai fogfehérítésen? És ezt várod el mástól is? Egész életzedben járni akarsz? Ugye tudod, hogy tönkre fogod tenni a fogzománcod, aztán jöhet a protkó :D

2022. okt. 7. 17:06
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

16.

Jóvammá' bémeg, de addig legalább szép lesz, hámosnem'?

2022. okt. 7. 17:15
 17/22 anonim ***** válasza:
11%
#16 ki mondta, hogy el kell ájulni? A kérdésre válaszoltam, hogy IGEN, nekem zavaró a hiányos fogsor, mert az enyém tökéletes. Kicsit sem érdekel, hogy ki ájul el tőle és ki nem, én imádom ahogy kinéz, és ugyanilyen hibátlan fogsort várok el a partneremtől is. Ja és nem, nem teszem tönkre a fogzománcom, mert nem egy kóklerhez járok.😘
2022. okt. 7. 17:16
 18/22 anonim ***** válasza:
72%
Most vilagosodtam meg, hogy nem arra kellett volna elszarnom az idomet, hogy puszta kezzel le tudjak teriteni egy medvet, hanem eleg lett volna fogorvoshoz jarnom, hogy valami magat kiralylanynak kepzelo lany a kegyeibe fogadjon. Fml.
2022. okt. 7. 17:27
 19/22 anonim ***** válasza:
30%
Jah mert a csoro szepfogsoros paliknak sorban allnak a nok... mekkora kamu ez. Izmos test is k8s penisz..
2022. okt. 7. 20:51
 20/22 anonim ***** válasza:
20%

17# Maximálisan egyetértek veled.

Csak itt lepontozzák azt aki a fogaira merészkedik költeni.

Aztán még ők csodálkoznak ha hámynak tőlük a nők/férfiak párkeresés szempontjából, meg amúgy is.

7 válaszoló vagyok, tökéletes fogsorral, soha nem hanyagoltam el, és igen, számomra gusztustalan igénytelen hányadék aki elhanyagolja a fogait. Ki a fene akarna egy ilyennel csókolózni?

Találnak persze így is partnert maguknak, na de milyet? Persze nekik a 10/10 kell. Ja, hát ahhoz fel kéne zárkózni arra a szintre.

2022. okt. 7. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!