Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sajnos kihúztak egy bal felső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos kihúztak egy bal felső fogamat 29 éves férfi létemre, ha nevetek akkor látni lehet. Mennyire hátrány ez ismerkedéskor? Próbálta az orvos megmenteni, de 2 évre rá elhalt, ezért muszáj volt kihúzni.

Figyelt kérdés
Eddig minden fogam megvolt, sajnos most egyet elvesztettem. Picit aggaszt, hogy mit fognak gondolni a nők, ha észreveszik. Tudom, lehet pótoltatni, terveben is van, de erre már csak jő tavasszal kerül sor.
2022. okt. 7. 15:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
52%
#20: Ha igy beszelsz masokrol, akkor nagyon messze vagy a 10/10-tol. Fogaid utan kolthetnel a termeszetedre is, kulonben csak egy uritesre leszel jo.
2022. okt. 8. 08:23
 22/22 anonim ***** válasza:
51%

21# Lehet hogy markánsan fogalmaztam, de igaz. Talán hatásosabb is így éreztetni, mint nem kimondani hogy bizony többeknek ez a véleménye, csak nem mondják ki, tudván, úgy sem kötelező az illetővel csókolózni.

De attól még az emberek többségének ez a véleménye.

És képzeld, van fogatlan ismerősöm, semmi bajom sincs vele, nem tudni az okát hogy mi miatt nem pótoltatja vagy lehet nem is lehet már neki, idősebb, elfogadom őt így is mint ismerős.

De itt a kérdező párkeresési szempontból kérdezte a dolgot az egészen más. Az nagyon gáz.

És köszi, vannak pasijaim, egyiktől sem szeretnék többet mint ami nekem kell. Válogatni meg szabad.

2022. okt. 8. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!