Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért vagy a pároddal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért vagy a pároddal, hogy elmondhasd magadról, hogy van valakid?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 09:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
#4 ez egy hülyeség. Értékes embernek tartottam már akkor magam, amikor nem volt párom.
2023. ápr. 7. 10:38
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Van aki azért van a párjával, mert szereti, van akinek csak azért mert mindent megkap tőle, környezetének imponál. Emellett pedig élheti a saját kis életét. Főleg akkor, ha például egyetemre jár, és csak hétvégenként kell egyet- kettőt dugni a pasival. Hétköznap van idő másra. Persze titokban, mert Ő az ismerősöknek, családnak, és amúgy a külvilág számára, egy kiegyensúlyozott kapcsolatban van. Amit nem mellesleg a háta közepe sem kíván.

Na, de mindent a cél érdekében.

2023. ápr. 7. 11:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
4, ez úgy hangzik, hogy te nem tartod értékes embernek magad, ha nincs valakid. Ha te elegedett vagy magaddal, akkor szrnal a társadalomra, főleg hogy senkit nem érdekel hogy szingli vagy e vagy nem.
2023. ápr. 7. 17:01
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

A #4-es igazat ír, valóban lenézik, lekezelik, lesajnálják az egyedülállókat. Persze, hogy nem ez szabja meg egy ember értékét, de a többség sajnos nem az intelligenciájáról híres.

N

2023. máj. 15. 11:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Hány ilyet ismerek,ők tapétázzák tele jellemzően

a facebookot vele...De van mikor az anyagiak tartanak össze embereket,

a szomszédunk is ilyen házaspár,úgy volt hogy válnak,de aztán

a csávó kapott egy jó pozíciót,ahová be tette anyut is,

és azóta idilli a love köztük,amíg dől a lóvé.. :-D

és persze ő is ki tette hogy akik fontosak nekem,a face-re..

majdnem oda írtam hogy mióta? :-D

2023. máj. 15. 11:32
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
4: Ha a száraz tényeket nézzük, valójában a társadalom mozgatói a gyermektelen szinglik, mivel nincs kifogás túlórázni, nem beteg a gyerek, nincs adókedvezmény, elsőházas kedvezmény, ilyen-olyan kedvezmény, csak termel és adózik akár egy gép. A társadalom leginkább ezt szereti szerintem.
2023. máj. 15. 19:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Voltam, de már szakítottunk. Nem így kezdődött, de a végére kiüresedett.
2023. máj. 16. 12:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Nincs kapcsolat nincs megcsalás nekem aztán nem kell kapcsolta, retegjenek csak inkább a kis papucsok hogy a csajukat mikor nyulom le egy menetre
2023. máj. 16. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!