Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért vagy a pároddal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért vagy a pároddal, hogy elmondhasd magadról, hogy van valakid?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 09:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért vagyok vele, mert szeretem és persze ő is engem!
2023. ápr. 7. 09:42
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ilyen kapcsolatba 18 évesen mentem bele utoljára, nem is lett jó vége
2023. ápr. 7. 09:43
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
És mi a jó abban, hogy elmondhatom? :D
2023. ápr. 7. 09:49
 4/18 A kérdező kommentje:

Pl. értékes embernek fognak tartani, ha van valakid.

A társadalom sajnos nem tekinti értékes embereknek az egyedülállókat.

2023. ápr. 7. 09:53
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Sose mennék bele ilyen kapcsolatba. Leszarom ki mit gondol.
2023. ápr. 7. 10:09
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ebből az okból még sosem létesítettem párkapcsolatot. Nem is tenném soha. Számomra kimondottan terhes az olyan emberek társasága, akiket nem szeretek kifejezetten nagyon-nagyon, így ez fel sem merülhet.
2023. ápr. 7. 10:15
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem, és nem az 1800-as években élünk, a kutyát nem érdekli, kapcsolatban vagy-e vagy sem, nem értéktelennek fognak tartani, max karrieristának, ha sokat dolgozol, vagy esetleg rosszabb esetben hülyének, ha se karriered, se semmid nincs.

Ha esetleg szakítanánk a párommal, én pl tudatosan nem keresnék már párt, mert sokkal egyszerűbb az élet egyedül, ha megvan hozzá az anyagi helyzeted, hogy ne kelljen melléd plusz egy ember. (Én nem, de sokan pl. azért élnek kényszerkapcsolatban, mert úgy könnyebb fizetni az albérletet, számlákat, ha szakítanának, nem tudnának megélni. Sajnos van ilyen.)

2023. ápr. 7. 10:20
 8/18 anonim ***** válasza:
23%

Nem azért vagyok vele de tény hogy tiszteletet hoz magával.

Amig nem tudták pl melohelyen h van párom, alpári módon nyomultak a karbantartók meg ilyenek, a munkatársak kis egyedulállo csóri szánalomnőnek vettek és lenéztek (nálunk az a meno ha vkinek 10en éve is van már férje-közszféra)

Mikor meg a munkahelyemen és rebdezvényeken is megtudta mindenki Kivel vagyok együtt, egyből képes lett akkortól valahogy mindenki visszavenni a képéből.

2023. ápr. 7. 10:22
 9/18 anonim ***** válasza:
23%

*Ja ugyanez volt majdnem gyerekkoromban ill fiatalkoromban is csak ott meg apával.

Pl lekezeltek egy senkinek az obiban is mikor csaptelepet vittem vissza, de mikor apa megjelent(ismert "nagyember", pont az obi igazgatoja is spanja)egyből csicskulva hajbókolva intézkedtek.

Ugy rühellem az embereket ilyenkor.

2023. ápr. 7. 10:24
 10/18 anonim ***** válasza:
19%
A nyomulo alpári szemétládák képét pl az előző munkahelyemen is, szinte nekem szánolom nézni amikor meghunyászkodnak, mikor megtudják ki áll mögöttem.
2023. ápr. 7. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!