Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen egy lányból okos barbie/cicalány?
Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 23:25
11/22 anonim válasza:
Van benne valami. De te mit gonolsz barbie lányok/cicalányok alatt???
12/22 anonim válasza:
de igen...egy okos nő sosem akarna barbie/cicalány lenni
13/22 A kérdező kommentje:
és egy okos nő miért nem akarna az lenni?
2010. okt. 7. 23:59
14/22 anonim válasza:
Az okos cicalány olyan mint a jeti. Hallottunk róla, hogy van ilyesmi, de még nem nagyon találkozott vele senki.
De hogy a kérdésedre válaszoljak: kezdj el keményen fizikát, matematikát, irodalmat, történelmet tanulni, emellett olvass sokat, főként szépirodalmat. Ja, és öltözz k*rvásan.
15/22 anonim válasza:
Igazából a paradoxon ott kezdődik hogy egy lány nem lehet okos... a másik kettő már inkább.
16/22 A kérdező kommentje:
00.23 na látod, a lányok nem lehetnek okosak
csak a fiúk
2010. okt. 8. 00:26
17/22 anonim válasza:
pont ezt akartam mondani tegnap 23:56,de van mmég egy két tényfeltáró válasz, valóban okos lány nem akar barbi vagy cicalány lenni
18/22 anonim válasza:
Egy okos nő azért nem akar ilyen lenni, mert tudja, hogy az ilyen stílus primitív és közönséges. És ha megkérdezed, hogy miért az, akkor menthetetlen vagy. Egy okos nő egyedi, és anélkül is tud vonzó lenni, hogy futószalagon gyártott bohócot csinálna magából.
19/22 anonim válasza:
ja igen, és egy okos nő voltam ;) úgyhogy nyugodtan hihetsz nekem
20/22 anonim válasza:
Hát nem tudom, én okos vagyok és szép is, plusz csinos, és ápolt:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!