Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 10 lányból szerinted hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 lányból szerinted hány naiv? Hol lehet NEM naiv lányokat találni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 18:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
15%
9 es fel... egyetemen, nem bolcsesz szakon, hanem pl. mernoki szakokon. Nem mondom, hogy ott nem naivak, de kisebb aranyban azok.
2009. dec. 28. 18:52
 2/18 anonim ***** válasza:
77%

Miért nem állsz ki valami forgalmas részre és csinálsz egy közvélemény kutatást a témában?

Szerinted erre lehet értelmes választ mondani? Akiket én ismerek azok közül egyikre sem mondanám igazából, hogy naiv. Tehát nálam 10/0. De ez változó. Egyébként egyetemről ismerem őket. Próbálkozz ott =D

2009. dec. 28. 18:53
 3/18 anonim ***** válasza:
37%

nem szívesen beszélek fajom ellen, de 10 lányból kb 3 nem naiv, a többi 7 naiv pics@. ezvan sajnos. hogy hol találsz? hát, erre nemtudok sajnos mit mondani. nyitott szemmel kell járni.

20/L

2009. dec. 28. 18:54
 4/18 A kérdező kommentje:

wáááááá, lehet hogy fogok egy táblát (NEM-NAIV LÁNYOKAT KERESEK) kiállok a térre, és mindenki kap egy szóbeli dícséretet, meg esetleg egy félőszinte vállon veregetést jutalmul.

jó ötlet lenne?

2009. dec. 28. 18:55
 5/18 anonim ***** válasza:
85%
naív vagy, ha azt hiszed, hogy csak a lányokkal van gond. és akkor is naív vagy, ha azt hiszed, minden lány naív, aki jóhiszemű.
2009. dec. 28. 18:57
 6/18 A kérdező kommentje:
de most mé'? nem szeressük őket, tiszta lány kell, a naivokon legtöbbször egy szakasz partizán végigment
2009. dec. 28. 18:58
 7/18 anonim ***** válasza:
5%
10-ből mondjuk 6 totál hülye, 3 befolyásolható, 1 enyhén naív. Esetleg 50-ből lehet, hogy van 1 aki teljesen ura az érzelmeinek.
2009. dec. 28. 19:01
 8/18 anonim ***** válasza:
73%

Én NEM vagyok naív. Persze én is legszívesebben elseg*gelném azt a sok butuska, naív kislányt, aki tudatosan hagyja magát tönkretenni. pl. vagy olyan kapcsolatban élnek ami méltatlan hozzájuk stb... vagy mazochisták? Ezen is elgondolkodtam már hogy miért ilyenek...

Ja, meg azon is, hogy a pasik miért színészkednek, miért verik át és tesznek tönkre egy jóhiszemű embert? Szadisták?

Mazochista-szadista illenek egymáshoz.

7/10-ből szadista pasi, nekik jut 7/10-ből mazochista nő.

A maradék 3-3/10 a normális!

L.

2009. dec. 28. 19:03
 9/18 anonim ***** válasza:
73%

ja, annyit még ehhez, hogy sok egyetemet végzett nő is naív, mert olyn kapcsolatokban tengődik, amiben én alapból már kirúgtam volna a madarat. Ja és ezeken a naív nőkön nem ment át egy egész város. ehhez elég egy szemét pasi, aki jó színész.

10-ből 7 pasi egy gerinctelen g*rény és nőgyűlölő..és megveti a nőket...nos ezek teszik tönkre és nyomorítják meg a másik életét.

Ez miért van?????

2009. dec. 28. 19:08
 10/18 A kérdező kommentje:
azért amiért sok naiv lány. ennek a jelenségnek a kialakulásáról oldalakat tudnék írni, de most nincs rá időm
2009. dec. 28. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!