Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 lányból szerinted hány naiv? Hol lehet NEM naiv lányokat találni?
"a naiv lányokon egy szakasz partizán végigment"
TE HÜLYE VAGY ESKÜSZÖM!! Ne téveszd már össze a naivságot az ostobasággal, és a kur.vasággal!!! Ég és föld a kettő!!
Attól hogy naiv valaki (illetve annak mutatja magát), még nem jelenti hogy minden férfi megkúrta! Miért baj ha ebben ronda világba elhisszük egy "férfi" kedves szavait, s hogy talán minket is megtalál a nagy ő, akivel boldog lehetek??!! Én is vágyom erre ( s igen naív vagyok valamennyire), de akik ismernek férfiak, tisztelnek és szeretnek, pedig nem voltam a numerájuk!
Ezek szerint sok ilyennel találkoztál. És már eleged van hogy mindent megbocsájtanak:-)
Amúgy ez tényleg idegesítő. Így a férfi sem tud igazán férfi lenni. Jó keresgélést. Amúgy lehet hogy korral bölcsebbek és okosabbak lesznek a nők is. Asszem én az lettem, vagyis remélem:-) 35/N voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!