Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy bolondítsam ki magam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bolondítsam ki magam egy lányból akibe szerelmes vagyok de sose lehet köztünk semmi?

Figyelt kérdés

Hosszú, bonyolult sztori. A lényeg hogy barátok vagyunk de nemtudhatja meg hogy mitérzek iránta mert akkor már távolodna tőlem,minthogy ezen a szinten tartsam a barátságunkat. Lett neki 1 barátja és hát inkább elfojtom magamba ezt az egész irigység-depis dolgot mert addig is még legalább beszél velem:D És hát megoldásnak kitaláltam hogy akkor saját erőből ábrándulok ki belőle. Erre kéne vmi tipp. A komoly válaszolóknak előre is köszi ^^

18/F

2011. febr. 27. 11:16
 1/5 Norb66 ***** válasza:
Sajnos ez csak így elhatározásból nem fog menni. Sőt, amíg vele vagy addig sehogy. Csak az idő fog segíteni, de az sem 1-2 hét alatt. Amíg beszéltek és találkoztok, ez nem fog menni. De talán jobb lenne ha könnyítenél a lelkeden és elmondanád neki hogy szerelmes vagy. Ő lehet hogy eltávolodna, de ha kimondtad lehet hogy könnyebb lenne neked.
2011. febr. 27. 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Nehez kiabrandulni egy olyam szemelybol, akit szeretsz, foleg, ha minden nap latod. Hidd el tapasztalatbol beszelek. Velem is ez volt; tetszett(meg most is) egy fiu, nagyon joba voltunk, sokat hulyultunk es elmondtam neki, hogy mit erzek. Semmit nem mondott ra; azota teljesen eltavolodtunk egymastol; es nagyon rosszul esik, hogy minden mas ismerosevel hulyul, csak velem nem. Mai napig nem tudom elfelejteni, de rajottem, hogy miert; mert mivel nem mondta se azt, hogy nem, de azt sem, hogy igen, ezert, mivel szeretem remenykedek, hogy hatha; noha tudom, hogy esely sincs.

En azt javasolom neked, hogy mond el neki, hogy mit erzel, DE ne hagyd azt, hogy o ne hagyd addig, hogy elmenjen, mig nem mondja, hogy o mit erez. Mert lehet ezen fog allni, hogy el tudod-e felejteni vagy nem. Szoritok neked, batorsag es sok sikert!

18/L

2011. febr. 27. 11:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Tudatosísd magadban minél inkább ,hogy ő csak egy barát , ti csak barátok vagytok, próbálj túllépni, foglald le magad bulikkal vagy hasonlókkal:)

próbálj nem gondolni rá, ha mégis akkor is csak barátként, gondolj arra mi lenne ha kiderülne ,hogy többet érzel iránta és esetleg emiatt még a barátságotok is véget érhetne.

kicsit most legyél vele távolság tartóbb.:)

sok sikert!:)

2011. febr. 27. 11:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:D Akkor szombat estére részegedés, haverokkal valahol ^^
2011. febr. 27. 12:14
 5/5 anonim ***** válasza:
jó szórakozást!:)
2011. febr. 27. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!