Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mondjam meg, hogy nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg, hogy nekem első találkozásnál túl sok hirtelen a BDSM és egyebek? Csak ezért érdeklem, ha ilyeneket mond?

Figyelt kérdés
Van egy srác, évek óta ismerjük egymást, de csak közös baráti társaság által, haveri szinten. Egy ideje írogat, beszélgetünk, szexuálisabb tartalmú témák is szóba jöttek. Mondtam, hogy én a volt barátommal pár próbáltam ezt-azt, őt meg ez nagyon érdekelte, azóta van az, hogy találkozzunk kettesben, eljön filmezni stb. Mondtam, hogy benne vagyok a találkában, de nem abban, hogy eljön "filmezni". Mert rendes randit szeretnék, ami lehet akár az, hogy megiszunk valahol egy kávét és utána sétálunk, beszélgetünk. Szóval nem kell vörösrózsa csokor, meg ötfogásos vacsora. Mondta, hogy jó, jó, de részéről mehetne azért már az első randin is akár a sounding, viasz, kikötözés... Hiába mondtam, hogy hát nekem azért ez nem megy így rögtön, sőt, 3-4 randit a szexszel is szeretnék várni. Úgy érzem, hogy hiába magyaráztam neki az ismerkedésről, bizalomról, nem érti... Mert szerinte már így is ismerjük egymást évek óta, miért ne bíznék meg benne, vagy ő bennem. Meg hogy hány tali után mehetnének ezek a dolgok? Mondtam, hogy nem tudom, majd adja magát a helyzet. Hát de mégis mikor kb?! És csak erről akar beszélni, semmit nem tudunk a másikról, nem tudom, mi a hobbija, miket szeret csinálni, mik a kedvenc filmjei... Csak szexuális dolgokat hoz fel mindig, és mikor mondtam ezt is neki, annyit mondott, hogy "ő sosem lesz egy nyitott könyv". Az oké, de kicsit fura, hogy azt tudom, miket próbálna ki az ágyban, mik a kedvenc pózai, de azt nem, hogy mit csinál szabadidejében.
2023. ápr. 3. 18:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
50%

Megnéztem mi ez a sounding..

Atyaég, ez tényleg jó neki h megkatéterezik?

2023. ápr. 4. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!