Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túl sok véletlen találkozás? Pont akkor van ott amikor én is, úgy, hogy nem tudta előtte. Ezek mik?
Figyelt kérdés
Érzem , több együtt töltött idő után, hogy az életem része lesz,nagy dolgok történnek még köztünk, persze lehet pozitív illetve negatív is azt még nem tudom ,de érzem legbelül .2018. szept. 30. 23:26
1/3 anonim válasza:
Hát akkor ismerkedj meg vele, te$$
3/3 anonim válasza:
Ismerkedjetek, a lehetőség úgy néz ki, hogy adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!