Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok-Nők! Hány pasi áll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Norcsa789 kérdése:

Lányok-Nők! Hány pasi áll ugrásra készen akik azonnal kezdenének veletek ha szinglik lennétek?

Figyelt kérdés
F/32
2023. ápr. 2. 17:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%

Ketten biztosan vannak, bár mindkettőjüknek elmondtam, hogyha szingli lennék, akkor se lenne köztünk semmi.

25/N

2023. ápr. 2. 17:49
 2/17 anonim ***** válasza:
89%

Nem számoltam 😅.

Viccet félretéve, 1ről biztosan tudok. De nekem se kéne ha nem lenne senki akkor se.

N 31

2023. ápr. 2. 17:54
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem figyeltem, hogy kinek jövök be, mert nem érdekel. Amúgy mikor szingli voltam se vettem észre, hogy tetszek valakinek. Akkor a barátnőm szólt, ő sokkal jobb ezekben.

Kiindulva abból, hogy hányan próbálkoznak, valószínűleg nulla.

2023. ápr. 2. 18:01
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Nőből vannak, nem érdekli őket, mert nem megfelelő pasi számukra.
2023. ápr. 2. 18:08
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Én is ugrásra készen állok...az ablakban
2023. ápr. 2. 18:23
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
0
2023. ápr. 2. 18:30
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudok ilyenről, egy volt, akiről tudom, hogy többet szeretett volna, de lezártuk, azóta pedig szerintem továbblépett.
2023. ápr. 2. 19:13
 8/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mások akarnak-e tőlem valamit.
2023. ápr. 2. 19:45
 9/17 anonim ***** válasza:
Dugásra? Vagy komoly kapcsolatra?
2023. ápr. 2. 20:29
 10/17 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs. Ha tippelnem kéne, akkor egy sem.

Nem járok emberek közé, távmunkában dolgozom és amikor kilépek a házból is csak a gyerekek ügyeit intézem- az ovis apukák meg nem hinném, hogy olyan rettenetesen azt várnák, mikor lehetne rám cuppanni. Az ismerősi körben a pasik, akikkel találkozom, a társaság részei és mind nős, gyerekes fickók, akiknek a feleségei szintén ott vannak a társaságban és barátnőim, szóval elég ritka gerinctelenség lenne részükről ugrásra készen várni, mikor hagy el engem is a férjem :D

Eléggé meg lennék lőve, ha a férjem elhagyna, fogalmam sincs, hogyan ismerkednek mások. Örülök neki, hogy nem kell ezzel foglalkoznom, őszintén szólva.

2023. ápr. 2. 20:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!