Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz, az intelligen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, az intelligens lányokhoz vonzódom?

Figyelt kérdés
Egy ideje feltűnt, hogy mintha jobban tetszenének az okosabb lányok. Azok is, akik más fiúknak nem tetszenek annyira. Egyszer egy 20 éves csaj tartott nekünk órát az egyetemen. Ilyen pót óra volt, mert a mi tanárunk nem volt ott. Alig tudtam levenni róla a szemem. Meg tök sokat tanultam azon az órán, mert valahogy jobban figyeltem is. De más srácok meg azt mondták, hogy sztük nem annyira jó csaj, pedig sztem igen. Jó, amúgy se érdekel, mert aszem van fiúja, csak annyira bejönnek az ilyen okos és csini lányok. Egyszer volt egy bnőm, de nem tartott sokáig, mert rájöttem, hogy nem szeretem eléggé (meg hát nem is volt valami okos). Am főleg az orvosis meg a művész lányok jönnek be. Szerintetek ez gáz? Valami baj van velem?
2010. okt. 7. 20:07
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Én mondtam, hogy ELTÉ-re akarok menni...:) Hidd el, okos vagyok...XD Jó ez nagyon nagyképűen hangzott, de 10.be raktam le a német középfokú nyelvvizsgámat és engem küldenek országos versenyekre, nem káposztalé van a fejemben:)
2010. okt. 8. 17:00
 22/27 anonim ***** válasza:
Utolsó: Nem értem miért hiszed azt, hogy az intelligencia a nyelvvizsgát meg a versenyeket jelenti. Most ha vkinek nincs nyelvvizsgája nem lehet intelligens? Vagy ha vkinek van, akkor nem lehet buta?
2010. okt. 8. 17:53
 23/27 anonim ***** válasza:

úristen én meg 9.ben raktam le a felsőfokú angol nyelvvizsgámat. és akkor mivan? nem emiatt tartom magam okosnak...

19L

2010. okt. 8. 17:55
 24/27 anonim ***** válasza:

17:00

Attól, hogy be tudsz magolni nyelveket meg versenyekre száraz adatokat, az nem jelent intelligenciát, maximum jó robot-agyad van, jól tárolsz felesleges adatokat. Az intelligencia a közbeszédben komplex, széleslátókörű, nyitott gondolkodást, éles lényeglátást stb.-t jelent, nem azt, hogy hányasra tudod bemagolni a kémia-leckét.

2010. okt. 8. 18:21
 25/27 anonim ***** válasza:
18:21: A nyelveket nem lehet magolni, ismerek olyat, aki magolja, és egy szót nem tud németül, a szódogái ötösek, de a többi...
2010. okt. 8. 18:23
 26/27 anonim ***** válasza:
Mindegy, intelligens attól sem lesz valaki, hogy tud egy nyelvet jól. Én nyelv speces osztályba jártam, vagyis két nyelvet beszélt mindenki közép és / vagy felsőfokon a gimi végére, és a legtöbb osztálytársam kifejezetten unintelligens volt, akik semmihez nem tudtak mélységében vagy komplexitásában hozzászólni, bonyolultabb dolgokat nem értettek meg, és semmi nem érdekelte őket a bulin meg az öltözködésen kívül. Többnyire sokat magoltak és rengeteget gyakorolták a nyelveket, aminek szintén semmi köze a közbeszédben használatos, alkalmazott intelligenciához.
2010. okt. 8. 18:28
 27/27 A kérdező kommentje:
Nekem az is bejön, ha egy lány tud nyelveket. Csak gondoltam szólok. :P
2010. okt. 8. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!