Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz, az intelligen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, az intelligens lányokhoz vonzódom?

Figyelt kérdés
Egy ideje feltűnt, hogy mintha jobban tetszenének az okosabb lányok. Azok is, akik más fiúknak nem tetszenek annyira. Egyszer egy 20 éves csaj tartott nekünk órát az egyetemen. Ilyen pót óra volt, mert a mi tanárunk nem volt ott. Alig tudtam levenni róla a szemem. Meg tök sokat tanultam azon az órán, mert valahogy jobban figyeltem is. De más srácok meg azt mondták, hogy sztük nem annyira jó csaj, pedig sztem igen. Jó, amúgy se érdekel, mert aszem van fiúja, csak annyira bejönnek az ilyen okos és csini lányok. Egyszer volt egy bnőm, de nem tartott sokáig, mert rájöttem, hogy nem szeretem eléggé (meg hát nem is volt valami okos). Am főleg az orvosis meg a művész lányok jönnek be. Szerintetek ez gáz? Valami baj van velem?
2010. okt. 7. 20:07
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
8%

igen baj van veled,okos lany nincsen,es az gaz hogy ilyen parasztsagokat kerdezel,mi a fszom lenne gaz?

a 22 eves F

2010. okt. 7. 20:10
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, nekem is nagyon izgatóak az intelligens lányok, sokszor a kinézetük nem is annyira érdekel, maximum hogy ne legyen elhízott. De az okos lányokat én is jobban imádom, van valami lenyűgöző és izgató bennük...
2010. okt. 7. 20:13
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
miért lenne gáz? Nekem is az ilyen lányok tetszenek, sőt a buta lányok inkább taszítanak.
2010. okt. 7. 20:13
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
DEHOGY GÁZ!!!JOBBAN JÁRSZ VELÜK!!! 33f.
2010. okt. 7. 20:14
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

En is az intelligens lanyokhoz vonzodom. Nem hiaba mondjak: az ellentetek vonzzak egymast.:D

Nem, nem vagy gaz. Ha neked az ilyen lanyok jonnek be, akkor probalkozz naluk. Nehogy mi mondjuk mar meg, milyen legyen az izlesed!

2010. okt. 7. 20:15
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az intelligens szép lányok jönnek be. Megtaláltam az egyetlen ilyet a világon, de már szakított velem. Szerintem egyedül halok meg :D
2010. okt. 7. 20:18
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz. Tapasztalatból mondom, hogy egy intelligens lánnyal sokkal jobb a szex is, valahogy érzékibbek, jobban érzik, mire vágysz, örömet akarnak okozni - nem mint a buta libák, akik azt hiszik, ha szétteszik magukat és fekszenek mint egy darab fa, attól már ők a szexkirálynők.

És persze sokkal erősebb kötelék egy olyan lánnyal együtt lenni, akivel szellemileg is megértitek egymást, és tisztelheted. Persze csak ha egy gyors numera kell, akkor szóba jöhetnek a buták, de komoly kapcsolatra nekem is csak intelligens lány jöhet szóba.

31 /F

2010. okt. 7. 20:18
 8/27 anonim ***** válasza:
49%

A kérdés alatti rizsát el se olvasom inkább.

ilyen nincs...hogy lehet ekkora hülyeséget kérdezni?

2010. okt. 7. 20:19
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: azért kérdezhet egy fiatal fiú ilyet, mert mindenhonnan csak a külsőre menő pasikat láthatja, és furcsának érezheti magát, mert őt belső tulajdonság vonzza egy lányban. Ez manapság nagyon ritka, le is írja, hogy a haverjai oltogatják az ízlését és a neki tetsző intelligens lányt, mert az nem jó csaj. Ezért lehet ilyet kérdezni.
2010. okt. 7. 20:21
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Ki nem sz.arja le a többi srácot, hmm? Már bocsáss meg a kifejezésért...Nehogy már más véleménye érdekeljen ;) Ha neked ő bejön, akkor jó és kész, és szerintem egyáltalán nem baj, ha az intelligens lányok tetszenek.
2010. okt. 7. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!