Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, az intelligens lányokhoz vonzódom?
Figyelt kérdés
Egy ideje feltűnt, hogy mintha jobban tetszenének az okosabb lányok. Azok is, akik más fiúknak nem tetszenek annyira. Egyszer egy 20 éves csaj tartott nekünk órát az egyetemen. Ilyen pót óra volt, mert a mi tanárunk nem volt ott. Alig tudtam levenni róla a szemem. Meg tök sokat tanultam azon az órán, mert valahogy jobban figyeltem is. De más srácok meg azt mondták, hogy sztük nem annyira jó csaj, pedig sztem igen. Jó, amúgy se érdekel, mert aszem van fiúja, csak annyira bejönnek az ilyen okos és csini lányok. Egyszer volt egy bnőm, de nem tartott sokáig, mert rájöttem, hogy nem szeretem eléggé (meg hát nem is volt valami okos). Am főleg az orvosis meg a művész lányok jönnek be. Szerintetek ez gáz? Valami baj van velem?2010. okt. 7. 20:07
11/27 anonim válasza:
véletlenül nem a sotéra jársz? :DD
12/27 A kérdező kommentje:
Nem. A bme-re. Bár egy időben nagyon gondolkodtam a pályaválasztáson, mert a mérnöki és az orvosi szakma is érdekelt és nehéz volt választani, de aztán a mérnökit választottam. De nem bántam meg, így 5 hét után :D
2010. okt. 7. 20:37
13/27 anonim válasza:
akkor ajánlom keresgélj az eü szervezősök között,mert ők a sotésok és a bme-re járnak át átoktatott infó órákra :D
14/27 A kérdező kommentje:
Igen, valami hasonlót akartam megfogalmazni, amit a 20:21-es mondott, csak nem sikerült. De, ja, ilyesmi motoszkált a fejemben, hogy a belső dolgokat nagyon fontosnak tartom, de mintha a többiek ezt nem annyira és csak be akarják tenni valahova a lompost, a lányok meg csak ezeknek akarnak megfelelni.
2010. okt. 7. 20:40
15/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm 20:39-esnek a linkjét, nagyon hasznos volt.
Micsodaaa? Sotés lányok itt? Húh. És ráadásul infóón! Aztaaa
2010. okt. 7. 20:43
16/27 anonim válasza:
aha fele órájuk a sotén van másik fele meg a bme-n mer a sotén nincs programozás meg digit meg stb oktatás
17/27 anonim válasza:
Mi az, hogy okos lány nincsen?!:D Az ELTÉ-re készülök jogra..:D
18/27 A kérdező kommentje:
Nahát. Akkor sok sikert hozzá. Aztán okos legyél. :P
2010. okt. 7. 21:29
19/27 anonim válasza:
Nem gáz:) Ez csak akkor probléma, ha az alapján ítélsz meg vkit, hogy hova jár. Vannak a nehezebb szakokon is hülyék (orvosira járok, és néha elképedek azon, milyen buta egy-két évfolyamtársam:D), és a "tanulatlan" emberek között is nagyon intelligensek:)
Szóval ne legyél előítéletes!!:)
20/27 anonim válasza:
Jobb ha tudod Inteligens= Előzőleg szerzett ismereteit jól hasznosítja, általa új ismereteket szerez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!