Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egy 40 eves ferfi a korom miatt utasitott vissza és ezt biztosan tudom?
En is 40 vagyok es hatalmas platoi szetelem volt reszemrol. Erdeklodo volt, de amint megirtam a szuletesi datumom, csak annyit irt vissza: ne irj tobbet.
Baromira faj. Egyebkent olyan pasi aki barmilyen fiatal not megkaphat, szoval valogathat.
Csak nekem van olyan érzésem, hogy ez megint egy incel propaganda kérdés és a kérdező csak hergelni akarja a népet a szokásos "a nők 30 felett már lehúzhatják a rolót" rögeszméjével? 🤔
Szóval először bejöttél neki, vagyis sokkal fiatalabbnak hitt a korodnál, de csak azért mert megtudta, hogy 40 vagy már hirtelen el is múlt minden vonzalma? Nagyon hihető. :))
”Csak nekem van olyan érzésem, hogy ez megint egy incel propaganda kérdés"
csak neked.
”Szóval az összes 40-es nő bombázó, szuper emberi értékekkel, ellenben a 40-es férfiak igénytelenek és buták?”
amikor egyesek ennyire bizonygatni akarják, hogy ők milyen bomba jók, az minimum gyanús.
de amúgy ja, a 40-es férfi felhozatal sem túl jó.
27
Ez nagyon szép, de az apa életkora is igen sokat számít. 35-40 felett megnő a genetikai rendellenségek száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!