Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin túlzás a csók?
Én első randin, ami igazából nem is randi, csak amolyan terepszemle, ahol megnézzuk, hogy akarunk e randizni majd, nem szeretem a csokot.
Ahol a másik a lelkemre, a belsomre kiváncsi, ott miért csókolna meg az első randin? Csak a kulsom miatt. De olyan meg nem kell, akit a kulsom ilyen mértékben érdekel.
Majd ha lesz “miért” meg csókolni, akkor.
A második harmadik randin mehet, de előtte nem szeretem.
24N
Csakhogy egy randi soha nem racionálisan zajlik, ahogyan a férfi-nő kapcsolatok sem azok.
Ha szerelmes leszel egy pasiba, és ő első randin meg akar csókolni, engedni fogod. Nem az ész, hanem a szív fog dönteni.
Racionális akkor leszel, ha nem igazán jön be a pasi.
Nem értek egyet azzal, amit írsz.
Első randin nem szoktam szerelmes lenni, nálam ez nem így mukodik.
Nem kell egyetérteni, de ettől még ettől még tény az, amit mondok.
Aki tudja hogyan kell erős érzelmeket kelteni egy nőben az többet, és hamarabb megkaphat tőlük bizonyos dolgokat, mint mások.
Az ismerkedés művészet, és ahogyan egy festőművész képes olyan ecsetvonásokra, amire a hétköznapi ember nem, úgy az ismerkedés művésze is képes olyat alkotni, ami a hétköznapi randikon sokszor nem történik meg.
Én nem az a tini szerelmes típus vagyok, hanem valodi érzéseket táplálok a másik iránt (és nem egyből, hanem miután megismertem) és nem keverem össze a vonzalmat és a fellángolást a szerelemmel.
Attól, hogy te gondolsz valamit, attól az nem lesz tény :)
A szex az szerintem bőven túl korai. Viszont csók az a kémia mellett a két személytől is függ. Ha mindkettejük szeretné, akkor simán. Viszont ha csak az egyik szeretné, azzal nagyon el lehet rontani az egészet. Szerintem inkább 2-3 randi után lenne alkalmasabb, de ember válogatja.
#17 Ez nagyon szépnek hangzik, de egyáltalán nem igaz mindenkire. Sőt, lehet egy buborékban élek, de nem sok nőt hallottam, aki ennyitől már teljesen átadná magát. Biztos van, akinek elég pár szó, és már ágyba is vihetőek, de ez bőven nem a többség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!