Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól függ, hogy mi a célod.
Egyéjszakásra jó, de komoly kapcsolatot nem kezdenék a lánnyal.
Amint az első írta: ezzel csak azt érnéd el, h ribizlinek néz a srác. Ha az vagy, no problem.
26/F
Túl nagy vagyok hozzá, hogy gumilabdákkal játsszak...
A dekoltázsa még OK lenne, de ezek a tőgyek borzalmasak, a kacsacsőr is túl sok, a szoli is, a smink is, az egész csaj egy karikatúra.
Első randira nem javasolnék amúgy sem ekkora dekoltázst, meg ha utcára mész, akkor alapból nem tudom javasolni.
Szóval nekem leégne a bőr a képemről, ha vonul mellettem a csajom, és épp csak a bimbi nem lóg ki a felsőből, de mindenki gusztálhatja a melleit.
A cicanaci-rövid felső szintén felejtős nálam, meg az extramini rucikák is. Értem én, hogy ez a divat, de egyrészt szeretem, ha a képzeletemre is bíznak valamit, másrészt ne lássa már mindenki, ami "csak az enyém".
Mondjuk ez a csaj igazi közkincsnek látszik, fel se merülne bennem, hogy én vagyok neki az első AZNAP, és tutira madzagon kell sétáltatni, mert a két lufitól csak lebeg a járda felett.
Mondd, hogy a képen nem te vagy, nem így nézel ki, nem is akarsz így kinézni, csak a dekoltázs a kérdés.
"Drágám, nem túl mély a dekoltázsom?
Szőrös a melled?
Nem!
Akkor IGEN!"
Igazából ennek a hölgynek akkora a melle, hogyha garbóban lenne is, közfelháborodást szítana.
Maga a dekoltázs az nem nagy. De alkati kérdés is. Egy kevésbé "tehetséges" hölgynek ez teljesen ok. De ekkora mellekkel nehéz szerintem úgy öltözködni, hogy az ember ne gondolna rajta mindent túl soknak (vagy túl kevésnek?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!