Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért tesztek ki halas képet a társkereső profilotokra?
Még nem láttam ilyet, de amúgy tök jópofa. Szerintem másra is jellemző, hogy olyan képet tesz ki, ahol a hobbijával/közben van lefényképezve.
Csajok, amúgy nekem apukám horgászott. Tök jó mellette napozni, míg ő pecázgat, nyugi van, friss levegő. De hát azt a bűzt, ami a kocsijában terjengett a hobbija alatt végig, hát ember legyen, aki túléli. Csak gondoltam szólok :)
#17: Akkor nincs vele gond. De ez azert a ritkabbik eset. Remelem nem mondok ujat azzal, hogy kozossegi median megy a parasztvakitas es hogy ez tarskeresokon is egyre erezhetobb.
Nekem sokkal szimpatikusabb egy termeszetes profilu no, mint egy atlagos traveladdict a sablonos tengerpartos, starbucks-os es ettermi kepekkel. Vagy nem tudom, hogy mi a standard ezzel kapcsolatban, nem tarskeresozok mar szerencsere.
Ja meg engem az is zavarna kicsit, hogy olyan erzesem van ezekkel a nokkel kapcsolatban, hogy nem tudnak megulni a seggukon es nekem nem lenne energiam allandoan rohangalni veluk ide-oda. Nyilvan nem a negy fal kozott kell elni az eletet, az a masik veglet, de engem inkabb a lo kozepe erdekelne es nem a ket oldala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!