Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, miért tesztek ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért tesztek ki halas képet a társkereső profilotokra?

Figyelt kérdés
2023. márc. 23. 20:29
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
10-es - én is gondoltam erre, hogy kb ez az egy van, ahol lefényképezték az utóbbi 10 évben.
2023. márc. 23. 21:32
 12/23 anonim ***** válasza:
74%
Sok férfi nem szokta szelfizni magát, csak az ilyen nárcisztikus pojácák szokása ez, így tényleg nincs egy kép róla a telóján. Kirakják a halas képet azt jóvanaz. Amelyik hölgynek probléma az ha a férfi horgászik akkor ők eleve nem egymást keresik,szóval tökmindegy hogy milyen kép van kirakva mert az ismerkedés során úgyis szóba kerül a hobbi és akkor off. Nekem meg a traveladdict csajok képei a legnagyobb red flagek, nincs ettől visszataszítóbb számomra. Esetleg az iphonnal pózolós,feltöltött szájjal csücsörítős ami még gázabb.
2023. márc. 24. 03:44
 13/23 anonim ***** válasza:
54%

Tinektek nőknek semmi se jó. Jajj halat fog a kezében fú de undiiii. Persze. Azt ne mondjátok nekem hogy nem ugranátok rá azonnal egy ilyen csávóra.

[link]

2023. márc. 24. 03:55
 14/23 A kérdező kommentje:
🤣 ha Kitt is ott van, akkor johet a hal
2023. márc. 24. 08:19
 15/23 A kérdező kommentje:
Amugy mi a baj a traveladdict csajokkal?
2023. márc. 24. 08:26
 16/23 anonim ***** válasza:
74%
#15: Nekem csak az, hogy ennek ilyen eroltetett veretes szaga van. Arrol valahogy egy kepet sem latni, hogy kozben megy a ferdites, hogy mekiben dolgoznak vagy hogy hitelre vesznek telefont es ugyan ugy nyomorognak, mint az atlagember. De persze ezeken a feluleteken ugy kell feltuntetniuk az eletuket, mintha nagyon jol elnenek es izgalmasak lennenek. Csak ez nagyon sokszor nem fedi a valosagot.
2023. márc. 24. 09:40
 17/23 A kérdező kommentje:
És ha mégis így van és tényleg jól keresnek? EZt képekből nyilván nem lehet megállapítani.
2023. márc. 24. 09:42
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a nők helyében teljes nyugalommal húznék jobbra egy halas fickót, ha amúgy vonzó, mint egy aprólékosan kimunkált, minden szempontból tökéletes profilt. Az előbbiről lesír, hogy fogalmatlanul hiteles, senkit sem akar (képes) megvezetni, köze nincs a felülethez. Aki viszont nagyon kimódolja a kirakatot, ott a mögöttes kiszámítottság nekem hatalmas kérdőjel lenne.

Persze az egyáltalán nem mindegy, hogy emberünk minden szabadidejét a botjával tölti, vagy egyszer elutazott a Duna-deltába háromhetes túrára és onnan a kép, viszont ez egy beszélgetéssel hamar kideríthető.

2023. márc. 24. 10:35
 19/23 anonim ***** válasza:
52%
A Duna-deltás képeket bátran matcheljék a traveladdict-ek, mert az már úri horgászat. Ott van tépés bőven.
2023. márc. 24. 10:55
 20/23 anonim ***** válasza:
Ja, csak a tájat kitakarja a bazi nagy hal, aztán a sztereotípia miatt megy a kukába a fickóval együtt.
2023. márc. 24. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!