Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményed egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed egy olyan pasiról, aki minden nap hoz krétát és letörli a táblát az osztályban?

Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 13:37
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:

Az, hogy ő a hetes :).

Szerintem nem ciki, nehogy már ettől függjön, hogy ki milyen f*sza gyerek!

2010. okt. 11. 20:05
 52/59 anonim ***** válasza:

Most az egodat szeretnéd növelni,hogy dicsérjenek?!

Igen, rendes dolog, tőled ,hogy letörlöd a táblát, és hozod a krétát, de hogy az utcán dobálod az embereket meg ahogy te mondod "balfa*okat" ez elég primitív. Lejáratod magad, mert azt hiszed ez menő. A korosztályodban akarsz kitűnni, nem a felnőtteknél. Ez a véleményem a leírtak alapján.

2010. okt. 11. 21:09
 53/59 anonim válasza:
Szerintem ez a tanár.
2010. okt. 14. 10:23
 54/59 anonim ***** válasza:
Úgy hívják , hogy HETES.
2010. okt. 14. 10:51
 55/59 anonim ***** válasza:

ez már epic fail... :D ennyire gyökér komolyan nem lehetsz. nálunk is van egy gyerek, táblát töröl, meg krétát hoz, de meg is kapja ezért... véletlenül nem te vagy? :D de komolyan a csajoknak nem az jön be, hogy te figyi, nézd már olyan szexisen törli a táblát... ezt hívják seggnyalásnak. de szánalmas vagy, biztos hogy valami olyan suliba jársz, ahol megölik a lelkedet, és telebeszélik mindenféle f@szsággal. ez csak a tanároknak normális. h nem állsz le fogsz kapni ezért rendesen. már mi is tervezzük hogy meg kéne agyalni azt a gyereket, főleg akkor amikor benyögi hogy volt házi -.-" remélem te is benyögöd mindig h mi volt a házi, mert csak te tod mivel letörlöd, és ezért megvernek. téged kicsit helyre kéne rakni, ezekkel nem lehet mit csinálni. sőt a tanároknak is egy idő után idegesítő a nyalás. szal téged meg kéne verni egyszer-kétszer, hogy megértsd, nem ez a menő. nem azt mondom hogy cigizz, meg igyál, mert az gizda, csak ne legyél csíra... és ha már nem vagy seggnyaló, nem fognak megverni. de légyszi írd már le hova jársz, kiváncsi vok hogy hol van ilyen mentalitás...

Üdv.

15/f

2010. okt. 18. 20:18
 56/59 A kérdező kommentje:
Nem szoktam házit irni csak matekből azt is lemásolom az egyik gyerektől és kimondottan rossz tanuló vagyok és nem hiszem, hogy meg tudna verni valaki az osztályomból önerőből. És ha szerinted nem rendes dolog az hogy letörlöm a táblát akkor veled vannak bajok.
2010. okt. 18. 20:21
 57/59 anonim ***** válasza:
előző vok... légyszi küld jegy képet magadról!! :D kiváncsi vok h mekkora raj vagy! interneten mindenki lehet kemény. ja és ha a tanár megkér, jó letörlöm a táblát, de magamtól semmikép sem. de mekkora szánalom vagy te úristen... légyszi vmi facebook vagy nem tom milyen elérhetőséget adj, megnézlek :D:D én nem nyalok, és 4-5-s tanuló vok. szal nekem magyarázhatsz hogy hülye vagyok...
2010. okt. 18. 20:24
 58/59 anonim ***** válasza:
Jaja egy képet vagy valamit pls :D
2010. okt. 18. 21:07
 59/59 A kérdező kommentje:
Aki akar ismerkedni az irjon pm-be. Ide nem fogok képet tenni az biztos.
2010. okt. 19. 16:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!