Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményed egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed egy olyan pasiról, aki minden nap hoz krétát és letörli a táblát az osztályban?

Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 13:37
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
55%

"Aki foloslegesen akart bevagodni a tanarnal, azert vertuk meg, mert gyengitette ezaltal az osztalykozosseget. Nem akartuk, hogy a tanarok barkivel kivetelezzenek. "

Ez valami kisegítőiskola? Vagy "koszovói albánok" (cigány) vagytok?

2010. okt. 7. 14:06
 22/59 A kérdező kommentje:
Nem, én dobálom főleg a krétát, az én ötletem volt és mi is a balf*szokat dobáljuk, meg az embereket az utcán. Szóval nem vagyok balf*sz, engem nem merne megdobni senki.
2010. okt. 7. 14:06
 23/59 anonim ***** válasza:
47%
Nem koszovoi albanok vagyunk, belolunk szervezodott a Magyar Garda.
2010. okt. 7. 14:11
 24/59 anonim ***** válasza:
40%

én lehugyoztam minden szünetben a szivacsot.

a droid meg törölte szépen..

pedig a tanárnak készítettem oda.

2010. okt. 7. 14:19
 25/59 A kérdező kommentje:
Eddig még csak egy normális választ kaptam. Irjatok normális kommentet.
2010. okt. 7. 14:31
 26/59 anonim ***** válasza:

Na, kibújt a szög a zsából, hogy Rólad van szó. Később kiderült, hogy dobáljátok a krétát. Hát nem tudom, ezek után az utóbbit kevésbé hiszem el.

Mindenesetre nem jön be az ilyen.

1. Ha nekem van igazam, akkor csicska vagy, azért nem.

2. Ha meg neked, akkor sem, mert milyen visszamaradott hajigál krétát hobbiból?

2010. okt. 7. 14:53
 27/59 A kérdező kommentje:
Persze hogy rólam van szó. És szerintem minden gyerek szeret krétát górálni.
2010. okt. 7. 14:58
 28/59 anonim ***** válasza:
100%

Pasi? 15 évesen? Esetleg srác. Meg, attól leszel te jó fej, hogy letörlöd a táblát? Komolyan? Szerintem Magyarország összes iskolájában lenézik illetve seggnyalóknak tartják őket. Főleg azokat akik csak azért törlik mert, hogy ettől menőnek hiszik magukat? Meg hogyha dobálod a krétát másra akkor te nagy csávó leszel? Szánalmas, és ezen nincs mit vitázni.

Üdv.

2010. okt. 7. 15:06
 29/59 anonim ***** válasza:

Pontosan .

Amely' iskolákat én ismertem ott a te fajtád mind a tápláléklánc legalján volt . Te is csak menőnek hiszed magad , a "haverjaid" meg mögötted röhögnek rajtad és csak ezért tartanak téged hogy legyen kin (!és nem kivel!) röhögni .

És nem , a nők nem szeretik az omega-hímeket , meg a seggnyalókat . A nőknek (de már a lányoknak is) férfiak kellenek és nem kisfiúk .

És kétlem hogy mióta nem vagyok iskolás azóta ekkorát fordult volna a világ , mert nem volt az oly' régen .

24/f

2010. okt. 7. 15:14
 30/59 anonim ***** válasza:
Kérdező! A bunkó parasztok a rajosak a mai lányoknál.
2010. okt. 7. 15:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!