Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed egy olyan pasiról, aki minden nap hoz krétát és letörli a táblát az osztályban?
beszabehu...:D én legfeljebb akkor töröltem táblát, ha feleltem, és történetesen táblán kellett dolgozni.:D egyébként nagyon menő dolog, a krétadoblás meg abszolut a legmenőbb, de csak akkor, ha szárazporos szivaccsal púderezed be az orrocskádat előtte! de csak előtte! utána már vérciki.
nade figyelj, most komolyan kérdezem: azt hiszed, hogy menőnek számít az, hogy nyalod a táblát meg krétát hozol?! ha igen, akkor sürgősen értékeld át az életed... bár ha vmi eldugott faluban laksz, ahol vannak összesen 30, ebből 10gyerek, ott tényleg menő lehetsz.
19L
Szerintem valahol a kérdező is érzi, hogy ez egy nem normális, meleg(h) dolog.... Különben minek tette volna fel a kérdést?! Tőlünk csak megerősítést vár a feltevésére és ahogy nézem kap is szép számban.
Nálunk mindig az törölte a táblát aki éppen arra járt és zavarta a szemét. Krétát meg mindig a tanár hozott magával , mert tudta hogy ránk ebben nem számíthat.
Most, hogy visszagondolok a kozepiskolas eveimre, egyetlen dolgot elkepzelni pozitivumkent (nem meno, mert valljuk be, nem az): a suliban probaljak bevezetni a "rend a lelke mindennek" hozzaallast. Ez abban is jelentkezik, hogy mindig szep, tiszta tablanak es elegendo kretanak kell lennie. Ezt nalunk is probaltak bevezetni, csak mi (szandekosan) tullottunk a celon. A tablat allandoan csurom vizes szivaccsal toroltuk le, hogy ne lehessen ra irni egy jo darabig, meg kb. 8-10 szal kretat vittunk (bocs, loptunk), ami normalis esetben egy tanevre lett volna beosztva.
A menozest is el tudom kepzelni, ahogy ezzel buszkelkedsz: fuzod a csajt, kozben elmondod, hogy azon a heten 3 tori oran, 2 matek, 2 irodalom es 1 fizika oran mindenkit megelozve torolted le a tablakat, raadasul mind a 8 esetben vittel kretat is. Es igy te vezeted a tablatorles osztalyos rekordjat. Vegulis, ha matekfaktos vagy, lehet eselyed a csajoknal.
Idióta kérdés :) Ez most olyan, mit gondolsz egy csajról, aki minden nap meglocsolja a virágokat az osztályban... semmi értelme nincs. Feltetted ezt az "értelmes" kérdést, leoltottak és most próbálod bebizonyítani, hogy te egy "vagány suliba járó, menő, f*szagyerek vagy, aki vagányul krétát hajigál" =) A mi középsulinkban ez nem menő... max még anno az általánosban.
Ha viszont egy lány helyett vállalod át, hogy letörlöd a táblát meg krétát hozol, az aranyos dolog. Ebben az esetben nem jól tetted fel a kérdést...
"jackd", Velem is így bántak általános iskolában mint te a többivel, de engem azért mert nem voltak menő cuccaim, meg nájki pólóm. Ott, az általad istenített osztályközösség nagyon egyet tudott érteni, főleg velem kapcsolatban. Leköpködtek a folyosón és letépték rólam a ruháimat. Ezek után nem akartam velük kirándulni menni, az oszt.főnök is rám szált és végképp kiestem az osztályból.
Ennyit ezekről a híres osztályközösségekről.
Üdv: egy másik "Magyar Gárdás" srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!