Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha kapcsolat elején vagy pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kapcsolat elején vagy pár hónapos kapcsolatban a férfi "hirtelen " kevesebbet,kevesebbszer ír mi lehet az oka? Nem érdeklem már annyira? Lehet hogy van valakije?

Figyelt kérdés
Tesóm mintha őt látta volna Facebook társkeresőn de nem biztos... Ott hogy lehetne megkeresni,rákeresni? Hogy megnézze hogy ő volt e az. Hogy fent van e.
2023. márc. 22. 13:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Gyárban dolgozik,12 órát.
2023. márc. 22. 17:11
 12/16 A kérdező kommentje:
Heti kb 3 napot
2023. márc. 22. 17:11
 13/16 NTBS ***** válasza:
Mi újság feléd kedves kérdező? Kiderült már valami?
2023. ápr. 12. 06:42
 14/16 A kérdező kommentje:
Nincs semmi. De szakítani fogok vele mert nem illünk össze, több minden is zavar.
2023. ápr. 12. 11:11
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez sosem jó jel. Igazából ideális esetben egyre inkább veled tervezne, egyre többet akarna veled lenni.
2023. ápr. 12. 11:24
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Mikor az exem ezt csinàlta, nagyban ismerkedett társkeresőn. Nincs azzal baj, ha megunt, nem illünk össze stb. De aljas dolognak tartom, hogy előbb betárazott volna mást, mielőtt dobna engem. Hát mindegy. Előbb kiderült, szóval én dobtam őt. Nem kár érte, csak sajnalom azt a 2 hónapot amit rá pazaroltam.
2023. ápr. 12. 21:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!