Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene az, ami köztünk van? Mit akarhat tőlem?
Van egy srác a koliba, kb 1 hónapja ismerjük egymást. Gyakran nézünk focimeccset, vagy mást együtt a TVben. Közös óránk is van. Fogalmam sincs, mi van köztünk. Jól elvagyunk, sokat hülyéskedünk. Sokszor hozzámér, pacsit ad/kér aztán megfogja a kezem, bökdös ceruzával, könyökével, ami épp van. Közösen akar tanulni, sokat néz, néha bámul, vigyorog rám, ilyenek. A múltkor hülyéskedtünk, beütöttem a kezem, erre megfogja a kezem, és megsimogatja a hajam. De igazából semmi konkrétat nem csinál. Nem hívott még el sehova, ált nem érzem, hogy akarna valamit tőlem. De akkor meg miért csinál ilyeneket?
Nekem, mint pasi nem annyira jön be, de jó fej, jó humora van, szóval azért szimpi. :)
Mi legyen? Nekem kéne lépnem? Vagy marad a barátság köztünk?
Nemtom, megkaptad a válaszomat? oO
csak mert szarakodik a gépem, és nemtom h elment-e :P
Lépjél hát!
Gólyaként az egyetemen megismertem egy lányt, akivel volt pár közös óránk aztán barátok lettünk, azóta is jóban vagyunk. De pár éve kiderült, hogy akkor bejöttünk egymásnak. Én nem is gondoltam volna, hogy ő többet is el tudna képzelni barátságnál, mert nem kicsit jobban néz ki nálam,aztán így nem is léptem :-) hát,nagy hülyeség volt:-)
Lehet, hogy a srác is azt gondolja, hogy nem lenne esélye nálad, azért nem lép. de csak egy tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!