Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti edzőteremben mindig elkerülitek azt, hogy csúnya pasi mellett edzetek, még ha nem is akar semmit tőletek?
Figyelt kérdés
2023. márc. 20. 19:08
1/9 anonim válasza:
A konditermekben tobbsegeben csunya es igenytelenul puhos dagadt pasik vannak. Tehat nem lehet oket elkerulni.
2/9 anonim válasza:
Én mindet elkerülném legszívesebben, csak sajnos nincsen egyetlen kizárólagosan női edzőterem se a közelemben.
3/9 anonim válasza:
Edzőteremben örülök, ha nem ájulok le a futópadról és nem tűnik fel senkinek, hogy nem tökéletesen használom a gépeket, pont nem az érdekel, hogy aki a közelemben edz, az éppen hogy néz ki. Amúgy is mindig cserélődik, ha sokáig vagyok valahol, most komolyan mindig költözködjek két géppel arrébb, mert egy számomra nem szimpi pasi kezdett el súlyzózni mellettem? Hagyjuk már, nem körülöttetek forog a világ és nem a nők ellenérzései irányítják minden lépésünket. Én csoda, ha észreveszem, hogy fiú vagy lány a mellettem levő, nemhogy még külső alapján ítélkezzek.
4/9 anonim válasza:
Én inkább átutazom a fél Budát, de női konditerembe járok.
5/9 anonim válasza:
Nem.
És nem is zavarnak egyáltalán. Az sem zavar, ha odanézeget rám.
Az sem, ha bepróbálkozik.
Egyedül az zavarna, ha elutasítanám, és utána tovább zaklatna, vagy ha elutasítás után lehordana felszínes qrvának. De ez egyrészt nem specifikus konditeremre, másrészt pedig teremben pont nem történt még soha ilyen velem.
6/9 anonim válasza:
6
Nem, csak nem szeretem, ha vizslatnak.
7/9 anonim válasza:
Magasból leszarom, hogy ki kellett edzem. Egyszer-kétszer fordulz elő, hogy elkerülten egy-két 800 decibellel nyögő-ordító fazont.
8/9 anonim válasza:
Az 1-eshez egy apró kiegészítés.
Aki férfiként pedig jól néz ki,az általában olyan meleg,hogy a hőtől kiolvad a rugó a súlyzógépekből.Csak meg kell nézni,hogy nézik egymást,csodálják egymást,meg dicsérgetik egymást...
9/9 anonim válasza:
A teremnek, ahova járok, van nőknek fenntartott része. Elképesztő, mennyivel nyugodtabban lehet pusztulni a futópadon, ha közben senki meredt bámulását nem érzed a seggeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!