Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőként hogyan kezdeményezzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként hogyan kezdeményezzek egy férfinál? Mit gondoltok arról,ha egy nő kezdeményez?

Figyelt kérdés

Sose szorultam rá és soha nem is szerettem,de most olyan férfi tetszik,akiről valahogyan sehogyan se tudom megállapítani,hogy tetszem e neki /lenne e esélyem avagy sem…. Sajnos fakadhat abból is,hogy munka keretei között találkoztunk,de egyszeűen nem tudok semmit se kiolvasni a viselkedéséből.Udvaria,kedves ,mint mindenki mással,de ennyi.

Mivel soha se kellett kezdeményezzek nem tudom,hogy kell,illetve valahogyan azt érzem,ha akarna valamit lépne,nem a nő feladata….

2023. márc. 17. 22:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként abszolút támogatom a női kezdeményezést. Nekem sose jött be a várok a csodára taktika. Akik próbálkoztak soha nem voltak az eseteim, ellenben ha kezdeményeztem, az a legtöbbször jól sült el. Egyébként baromi egyszerű: ajánlj fel egy találkozót, közös programot. Az esetek nagy részében ennyi bőven elég. Kettesben, ha jól érzitek magatokat, akkor hamar egyértelmű lesz mindkét fél számára a testbeszédből... stb, hogy ez nem baráti találkozó, és hogy a másik vevő-e rá. Egyszer volt olyan eset, hogy egy ilyen után a srácnak nem esett le, hogy bejön nekem. Szerencsére olyan haverjai voltak, akik ezután rászóltak, hogy ne legyen ostoba, és végül folytatta a kezdeményezést az én nyitásom után :D
2023. márc. 18. 13:20
 12/20 A kérdező kommentje:
Csak nem szeretnék kellemetlen lenni és nyomulósnak tűnni.
2023. márc. 18. 16:26
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel nem leszel kellemetlen!

Ha látod hogy neki nem tetszik az ötlet és távolságtartó, akkor hagyod!

2023. márc. 18. 17:12
 14/20 anonim ***** válasza:
Ennyi. Nem tapadni kell, mint a pióca. De elhívni a másikat egy kávéra, vagy csak tudtára adni, hogy szívesen megismernéd? Ebben nincs semmi. Vagy fordítva úgy gondolnád?
2023. márc. 18. 17:38
 15/20 anonim ***** válasza:

Ha van fejlemény, akkor megírnád?

A tanulságért!

2023. márc. 20. 19:49
 16/20 A kérdező kommentje:
Nincs fejlemény. Az egyik hozzászólás között volt egy videó,abban van az igazság.
2023. márc. 23. 05:49
 17/20 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz? Ebből nehéz megérteni. De ha az is arról szól, hogy ez a férfi dolga, a nő meg passzívan kell várjon, akkor ökörség. Már csak azért is, mert írtad: nincs fejlemény. Így nem is lesz.
2023. márc. 23. 07:13
 18/20 anonim ***** válasza:

Mi van ha pont miattad nem mer lépni,mert nem adsz semmilyen jelet!?

Vagy nem ismered fel, hogy lépne csak úgy látja hogy neked nem szimpatikus és hogy te is mindenkivel ugyanolyan kedves vagy! Nem tudom milyen munkakör!

Én se gondolom hogy minden rám mosolygó hölgy akivel munka miatt kapcsolatba kerülök azért mosolyog rám mert várja hogy lépjek az irányába! Olyan a munkakörük hogy elvárás hogy kedvessen viselkedjenek! Bepróbálkozni meg nem szeretnék mindegyiknél ebből kifolyólag!

Úgy gondolom lehet olyan jelet adni ami egyértelműbb, ha igazán szimpatikus neked az illető!

2023. márc. 27. 20:57
 19/20 A kérdező kommentje:

És mi az az egyértelműbb jel?

Bár már mindegy, valószínűleg többet nem találkozunk.

2023. márc. 27. 23:00
 20/20 anonim ***** válasza:

Hogy lássa azt hogy számítasz neki és különleges számodra! Érdeklődj felőle (persze ha van lehetőség)! Említs meg előző beszélgetésből valamit amit ő mondott,vagy hasonló hogy lássa hogy nyomott hagyott benned!

Aztán különbözőek vagyunk, nem mindenkinek ugyanolyanok az érzései,természete és az élethez való hozzáállása!

Azért remélem sikerül felhívni magadra a figyelmét és észreveszi míg nem késő egészen! Ne hagyd meglépni, persze a határokon belül!

2023. márc. 27. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!