Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutatsz zöld utat nőként egy férfinak? Elegánsan, visszafogottan, mégis félreérthetetlenül?
Például? :) Nyilván még nem hívott randira, csak ismerkedős beszélgetésnél járunk... de úgy látom, rajtam nem látszik, hogy mennyire örülök a közeledésének... úgy értem, lehet azt hiszi, nem úúgy örülök!
Szóval?
Kezdeményezek beszélgetést: "Szia! Na hogy ment az interjú?"
Fenntartom a beszélgetést, igyekszem izgalmas dolgokat megosztani magamról meg vicces/aranyos történeteket.
Bíztatom "Jajj, örülök, hogy írtál. Képzeld igazad volt abban, amit a múltkor mondtál"
Illetve ha valakivel csak barátkoznék, akkor megemlíteném, hogy van barátom pl "ja ott a múltkor mi is voltunk Danival... Aztán leszakadt az ég és teljesen eláztunk a randi végére." vagy ha nincs akkor azt, hogy ki tetszik vagy miért nem vagy elérhető pl "aha, elhiszem, hogy jó film. Én is láttam a barátnőimmel, de nem tudtam koncentrálni, mert épp azon a héten szakítottunk Ákossal 3 év után. Tehát nem emlékszem semmire. Már újra tudnám nézni, túl vagyok rajta, de új kapcsolatra nem állok készen".
Nem mondok nemeket a kezdemenyezéseire. Hagyom irányitani.
Odajon beszelgetni- szóba állokvele
Rendszeressé teszi- rendszeresen állok vele szóba
Tudunk egyutt nevetni
Soron kivul(pl munkán kivul)is talalkozni akar velem- találkozom vele
Egyutt akar velem programot - egyutt programozok vele
Hozzám ér- nem húzodom el
Ilyesmik.
Ha vki nem tesz semmit, akkor en se
Nrm is szóban kell határokat feszegetni. Amikor a szexet akarják megbeszélni az nekem speciel visszataszito is.
Nemhogy átolelne megcsokolna.
Vagy ugy iranyitaná a helyzeteket hogy megteremtse a dolgokat.
Birom az olyanokat akik megcsak hozzám se nyultak de szexről fecsegnek. Meg a neten is ami megy. Mégcsak élőben nem is latott de d.gjak vele.
No komment.
Finoman te is bókolhatsz nőként a férfinak például.
,, Szerintem nagyon jól áll neked ez az ing. "
Te is kezdeményezhetsz társalgást,bármilyen téma kapcsán.Ha csak munka,az sem baj,máris elindul a kommunikáció.
Mindezt kedves mosollyal,cukin,bájosan.Csinos öltözék, finom illat,illetve keresd a társaságát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!