Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfinak vagy a nőnek kell a napi beszélgetést kezdeményeznie, ha még csak ismerkedtek?
Megismerkedtem egy nővel, még kialakulóban vagyunk.
Már voltunk együtt étterembe, kávézni, beszélgetni, kutyát sétáltatni, shoppingolni, nem neveztük ki randinak egyik találkozásunkat sem, én elhívtam őt kávézni, utána elhívtam őt étterembe, ő utána elhívott kutyát sétáltatni, utána meg mondta hogy elmegy ruhákat vásárolni magának és lenne e kedvem elmenni vele, utána meg elhívott ő forralt borozni.
Azt vettem észre, amennyiben én nem írok neki, nem kezdeményezem a beszélgetést, nem kérdezem meg hogy hogy van, milyen volt a napja, akkor ő addig rám sem ír, ha két napig nem írok akkor két napig nem ír, pedig szinte mindig elérhető viberen.(Lehetséges hogy csak direkt az agyamat húzza?)
Egyetlen egyszer volt hogy ő kezdte a beszélgetést és megkérdezte hogy vagyok, milyen volt a napom.
Az is lehet hogy neki ilyen a személyisége? (Ő mint nő, ő nem kezdeményez beszélgetést)
Nekem kell kezdeményeznem a beszélgetést mindig, mert én vagyok a férfi?
Jaj, nagyon utálom az ilyet. Van amelyik elvárja, hogy te teperj utána és ezért nem ír, a másik kategória meg játszmázik, hogy vajon mennyi ideig bírod nélküle. Egyik sem jó.
Én kerek-perec megkérdezném, hogy miért nem ír rád, ha te nem keresed; esetleg érdektelen feléd?
Volt nekem is ilyen
Gyakorlatilag nem volt rám kapacitàsa, sem időben sem agyilag, sem pedig érzelmileg.
Fura egy lány volt.
Teszteltem, és hagyni akartam màr a francba az egészet , másfél hét volt a legtöbb amíg nem írt.
Én írtam rá , kérdeztem ,hogy hagyjuk ?
"Nem, neeem, csak saját magára sincs ideje, de ne hagyjuk"
Hogy a kérdésre válaszoljak.
Szerintem oda vissza kéne keresni egymást.
Engem nagyon idegesítene ha állandóan csak én keresnem. Egy idő után megunnam.
Oké hogy Ő a nő, de attól még ugyan úgy kereshet.
Mellesleg a találkozók milyenek voltak? Amiket itt felsoroltal úgy tűnik sokszor találkoztatok már.
Nem tudom mit kéne tennem.
Amikor személyesen találkozunk, vagy közös programot csinálunk olyankor mindig végig beszélgetünk, ő is kérdez és én is, teljesen jól elvagyunk, és látom rajta, ahogyan néz, ahogy mosolyog, ahogy cselekszik, hogy bejövök neki 99% ra biztosra mondom.
Csak üzenetekbe azaz viberen ilyen beállítottságú, de amint személyesen találkozunk olyan mintha kicserélték volna, de a közös programig is elkell jutni, ahova csak úgy lehet ha viberen megbeszéljük.
Mitől van ez?
Nem lehet hogy nem az a nagy netes beszélgetős típus? Vagy előtte sokat beszélgetettek neten?
Miért nem kérdezed meg tőle? Tuti egy idő után megkerdeznem...
7-es
Nem ingyen élő típus, első három találkozót én fizettem még úgy is hogy ő hívott el, a negyedik találkozóra én hívtam el étterembe, a rendelés előtt elmondta hogy ő fog fizetni, mondtam neki hogy én hívtam meg, nem fogom engedni hogy fizessen.
Azt mondta neki ez nagyon kellemetlen hogy mindig én fizetek, utána viccelődve és nevetve mondta hogyha nem ő fizet akkor nem is rendel, és hazamegy mert ő nem szereti ha mindig más fizet, itt sakk mattot kaptam, viszont jól is esett azért mert így tudom hogy nem egy lehúzós típus.
9-es
Ezen gondolkoztam én is, de mondjuk a barátnőivel folyamatosan csetel és irogat nekik mindig ír, mondjuk lehet hogy ott is ők kezdeményeznek, mert ha én írok neki akkor ő is ír nekem, de addig nem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!