Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfinak vagy a nőnek kell a napi beszélgetést kezdeményeznie, ha még csak ismerkedtek?
Megismerkedtem egy nővel, még kialakulóban vagyunk.
Már voltunk együtt étterembe, kávézni, beszélgetni, kutyát sétáltatni, shoppingolni, nem neveztük ki randinak egyik találkozásunkat sem, én elhívtam őt kávézni, utána elhívtam őt étterembe, ő utána elhívott kutyát sétáltatni, utána meg mondta hogy elmegy ruhákat vásárolni magának és lenne e kedvem elmenni vele, utána meg elhívott ő forralt borozni.
Azt vettem észre, amennyiben én nem írok neki, nem kezdeményezem a beszélgetést, nem kérdezem meg hogy hogy van, milyen volt a napja, akkor ő addig rám sem ír, ha két napig nem írok akkor két napig nem ír, pedig szinte mindig elérhető viberen.(Lehetséges hogy csak direkt az agyamat húzza?)
Egyetlen egyszer volt hogy ő kezdte a beszélgetést és megkérdezte hogy vagyok, milyen volt a napom.
Az is lehet hogy neki ilyen a személyisége? (Ő mint nő, ő nem kezdeményez beszélgetést)
Nekem kell kezdeményeznem a beszélgetést mindig, mert én vagyok a férfi?
Passzív veled iràsban valamièrt.
Finoman ràterelhetnèd a beszèlgetèst, hogy miért van ez így.
Gondolom nem règ óta ismeritek egymàst, nem szabad magad egy kalap alá venni a baràtnőivel.
De ahogy írtad lehet a barátnői faggatják éppen , ha együtt vagytok sokat mobilozik ?
7 éve ismerem, de nem rég kezdtünk el beszélgetni. (Nincs 1 hónapja)
Nem tudom hogy faggatják e a barátnői velem kapcsolatban, néha előveszi a telefonját és válaszol annak aki írt.
Volt egy másik kérdés, hogy miből tudod valakiről hogy ő az igazi?
Hát abból, hogy az igazi mellett megszűnnek ezek a hülyeségek. Nincs semmi játszma, szorongás, kattogás hogy most mi van, írjak-e neki, miért tűnik el, stb. Keresitek egymást mert természetes. Ennyi.
14 es
20 éves a nő.
Van miről beszélgetni, volt hogy felhívtam reggel 8 kor és fél egyig beszélgettünk, személyesen is mindig megvan a téma, írásban is mondjuk, de ott valóban nem annyira.
Én őt ismertem már régebbről, ismerős ismerőse de eddig egy kapcsolata volt ami 2 hónapig tartott a csaj szakított a sráccal, a srác meg kiköltözött külföldre. (Ennyit tudok)
A csaj nem fekszik össze mindenkivel, ő nem szeretne egyéjszakás kalandot, és kb. mindenkit elutasít (szó szerint), viszont engem elhívott nem egyszer már, meg én is őt, nem csak én kezdeményeztem mindig amikor találkozásról volt szó, találkoztunk nem egyszer, de nem tudom hogy barátságot akar vagy még ő is kételkedik a dologban, mert ő sok mindenkivel találkozgat.
Ismerősöm mesélte hogy a csajnak ez az egy kapcsolata volt eddig, ami 2 hónapig tartott.
Bár én már 30 fölötti vagyok, de én nem szeretek így találgatni, játszmazni.
Simán megkerdeznem tőle hogy most mi merre is tartunk, vagy mit szeretne tőlem.
Soha nem beszéltetek erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!