Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy férfinál ,hogy kezdeményez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinál ,hogy kezdeményezzek,hogy ne égjek be?

Figyelt kérdés
Először is nem tudom,hogy foglalt vagy sem. Ezért fontos ,hogy ne vágja le ,hogy ismerkedni akarok vele.Mit mondjak neki? Nem is ismerem
2023. márc. 1. 17:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Kérdés, hogy milyen kapcsolatban vagytok. Szerintem kérdezz rá a hétvégi programjára.
2023. márc. 1. 17:48
 2/13 anonim ***** válasza:
48%
Egyébként szerintem nem gáz, ha elhívod kávézni vagy teázni.
2023. márc. 1. 17:56
 3/13 anonim ***** válasza:
52%
Nem ciki, csak hát ha nem is ismered, akkor mi értelme van? Az oké, hogy tetszik, de te neki? Kínos lehet ha elzavar. :/
2023. márc. 1. 18:24
 4/13 A kérdező kommentje:
Szerintem én is neki. Ha meg elzavar úgysem látom többet.
2023. márc. 1. 18:27
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
Akkor hajrá.
2023. márc. 1. 18:30
 6/13 anonim ***** válasza:

Ismersz olyan közvetlen embert a közeledben aki bárkivel el tud beszélgetni és barátságos?

Na tőle lesd el a közvetlen stílust!

2023. márc. 1. 19:11
 7/13 A kérdező kommentje:
És egy idegennel miről beszéljek először?
2023. márc. 1. 19:31
 8/13 anonim ***** válasza:
56%
Megkérdezed az időt, valamit keresel, eltévedtél, arról a helyről kérdezel ahol vagytok.....stb!
2023. márc. 1. 19:34
 9/13 anonim ***** válasza:
Lehetőleg ne olyan közvetlenül mint egy kisgyerek, hanem mint egy normális átlagos felnőtt!
2023. márc. 1. 19:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akármiről. Én pl. volt, a boltban a pénztárnál a sorban úgy szólítottam meg egy nőt, mert észrevette, hogy nézem, és ettől zavarba jött, hogy mitől van az a sebhely az ujján, és elmondta, hogy égési sérülés, béna volt, amikor kivett valamit a sütőből, és akkor máris volt téma, hogy mit csinált, milyen kaját szeret... és már neki is kellemes volt, hogy megszólítottam, az volt zavarba ejtő, hogy nem szóltam, csak néztem, és nem értette, hogy miért (naná, hogy mert tetszett).

De szerintem ha szemeztek, akkor az is tök jó lépés, ha csak mosolyogva odalépsz hozzá, és ránézel mosolyogva. Akkor már nagyon gyámoltalannak kell lennie, hogy ne szólítson meg.

2023. márc. 1. 19:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!