Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vannak a Valódi Nők?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a Valódi Nők? Merre bújkáltok?

Figyelt kérdés

Egy ideje elkezdtem ismerkedni miután kiléptem egy hosszú kapcsolatból, de megdöbbent amit látok. A randi appokon és az utcán is két véglet. Fitneszmániás, csontvázak vagy izmos “nők” és drabális kövér igénytelen bálnák mindenfelé, vagy simára vakolt fejű nagyképű luvnyák, nincs egy normális kinézetű hölgy sehol. Átlagos testalkat, néhány pluszkiló, kevés smink, kedvesség… kihalt mára ez a típus? Hol keresgéljek?

29 Férfi

2023. márc. 17. 12:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
94%

Ezért írtam, hogy a valódi nők inkább bujkálnak mint hogy egy álértelmiségi elemzésre a nagyon nem kategóriáról, elalálnak és rávetnék magukat a kérdésedre.

Miért kell ezen höbörögni, valószínűleg nem a megfelelő közegben keresed, az a probléma, hogy azzal foglalkozol ami nem, és nem azzal ami igen.

De ha nem tennéd szóvá, akkor még értelmiségi úriember lennél.

Csak már unalmas, hogy szerencsétlen molett embereket veszik elő mindig.

Oké, hogy neked nem, de ezt a kérdést másképp fogalmazod nem lenne közönséges, mert hogy értelmiségi az biztos nem. Pedig annak vallod magad. De ezek alapján én nem hiszem.

2023. márc. 17. 20:23
 22/27 anonim ***** válasza:
* elalélnének
2023. márc. 17. 20:24
 23/27 A kérdező kommentje:
Termeszetesen a mindennapokban nem igy beszelek masokrol, nagyon is diplomatikusan kommunikalok, de itt minek a szinjatek? Sokan ezt gondoljak csak nem mondjak ki. Hogy kinek hol a helye azt arra ertettem hogy mindenki a sajat ligajaban ismerkedett. Betegseg miatti hizas nyilvan teljesen mas, arrol nem tehet valaki es ilyenkor tamogatni kell. De ez feltetelezi a szeretetet, akit szeretek nyilvan nem ilyen szemmel fogok nezni.
2023. márc. 17. 20:27
 24/27 anonim ***** válasza:
94%
Hát nem tudom, aki így gondolkodik, abban van egy csomó elfojtott agresszió. Az nagyon nagy red flag.
2023. márc. 17. 20:29
 25/27 anonim ***** válasza:
94%

"de itt minek a szinjatek?"

Bocsànat de ezzel ugyanazt mondod hogy valójàban ìgy gondolkodsz emberekröl. Ha valaki nem szimpi egy értelmiséginek szimplàn elkerüli de nem fogja elemezgetni hogy hogy néz màr ki.

Ìrtam nem attól értelmiségi valaki hogy diplomatikusan kommunikàl miközben az ellenkezöjét gondolja. És amugy meg ez a probléma az anonim térrel hogy nincs a nagy többségben meg ugyanaz az ami a való életben meg igen. Ergo akkor a való életben csak szìnjàték az egész ha itt meg kikelnek magukból az emberek.

Van az a mondàs mutasd meg hogy jàtszol meg mondom milyen vagy.

Anonim térben nagyon kevesen vannak akik ugyanugy reagàlnak ösztönösen mint való életben. Ez elgondolkodtató.

Egy ilyen viziló beszólassal nem tudom hogy néznének ràd amugy normàlis emberek.

2023. márc. 17. 21:32
 26/27 anonim ***** válasza:

"drabális kövér igénytelen bálnák"

Borzalom hogy ilyen szlengek vannak negatìv értelemben. A bàlna tök cuki àllat és nem mellesleg sokan irigyelnék az intelligenciàjàt a kommunikàciójàt a tàjékozódó képességét és azt is hogy olyan helyekre eljut ahova sokan nem és a rendkivüli képességeit.

Amugy nem is értem pl. Egy ilyen nö olyan képességekkel mint a bàlna rendkivüli elönyökre tehetne szert. 😏

Ha csak Brehm bàcsi bàlnàkról ìrt tanulmànyàt nézem.

2023. márc. 17. 21:40
 27/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, ők már foglaltak, kapcsolatban vannak.
2023. márc. 18. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!