Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a Valódi Nők? Merre bújkáltok?
Egy ideje elkezdtem ismerkedni miután kiléptem egy hosszú kapcsolatból, de megdöbbent amit látok. A randi appokon és az utcán is két véglet. Fitneszmániás, csontvázak vagy izmos “nők” és drabális kövér igénytelen bálnák mindenfelé, vagy simára vakolt fejű nagyképű luvnyák, nincs egy normális kinézetű hölgy sehol. Átlagos testalkat, néhány pluszkiló, kevés smink, kedvesség… kihalt mára ez a típus? Hol keresgéljek?
29 Férfi
1.: az igazi nők - érstd 50 és 55 kg között, lehetőség szerint jó kereső állással, hogy ne kelljen eltartani, csinos pofival 30 alatt nem olyan pasikra vágynak, akik a gyakorira jönnek nyafogni, mert nem kapnak p.ncit.
2.: a nem igazi nőknek - minden fentebb említett paraméteren kívüliek - el kell viselniük a folyamatos megaláztatást, amiért ők nem 100%ig elégítik ki az arra amúgy is méltatlan hímnemű igényeit.
Suba a subához, guba a gubához kiscsillag.
Szerintem a szöveged alapján nem fogják elmondani a valódi nők hol bújkálnak. :)
Az hogy mit látsz magad körül,és milyen mikor beszélsz is velük azért az két különböző dolog.
Nem tudom amúgy is párkeresésnél nem arra figyel az ember hogy milyen típusú ember nem, hanem akire felfigyel.
Nem lehet, hogy túlságosan elkezdted elemezni a környezeted,és üres járatba azokkal foglalkozol akik neked nem jönnek be?
Ilyenkor kérdés hogy miért? Miért arra figyelsz, hogy mi nem, és miért nem arra,hogy mi igen?
Amúgy meg nem túl uriemberre való, hogy fikázza a környezetében lévő nem favorit hölgyeket.
Lóverseny pályán se kezdik el ezt egy lónál se, csakis a favoritra figyelnek. :)
Tudom hülye példa volt, de tényleg valódi nőt akarsz akkor ahhoz uriembernek is kéne lenned.
13-as vagyok.
Khm hát nem tudom, de egy értelmiségi férfi nem nevez vizilónak egy nőt se,és nem ír ilyeneket, hogy régen mindenki tudta hol a helye.
Aki ilyeneket ír, az mit vár egy párkapcsolatban, ha netalántán a párja meghízik betegség miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!