Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek egy szakmunkás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy szakmunkás vállalkozóval?

Figyelt kérdés
Leginkább a hölgyek véleménye érdekelne. Tegyük fel, hogy van egy férfi aki szakmunkás egyéni vállalkozóként dolgozik (pl. ács, kőműves, burkoló, festő stb.), viszonylag jól keres, normális személyiséggel és értékrenddel rendelkezik. Ti összejönnétek vele?

2023. márc. 16. 13:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
9%
20. Ha apám fizetne volna még 4 évest kepzést amit 8 év alatt sem végeztem el az egyetemen akkor lehet nyitott lennek a kulturara de sajnos nem sikerult befejezni . Azert jo volt 28 evesen a 18 eves golyakat dugni !
2023. márc. 16. 17:57
 22/25 anonim ***** válasza:
47%
Nálunk épp ez a felállás van.
2023. márc. 16. 18:00
 23/25 anonim ***** válasza:
58%
Várkonyi Andi, te vagy az? :D
2023. márc. 16. 18:22
 24/25 anonim ***** válasza:
95%

Többdiplomás, szakvizsgás, tanult nő vagyok és IGEN, amennyiben:

- van egy általános alapműveltsége (ne adódjon kellemetlen helyzet abból, hogy melyik VV sztár lehetett Babits meg ilyesmi :D)

- természetes és semmi gondom azzal, ha a munkája poros, festékes, piszkos, DE munkaidő után legyen tiszta, igényes, ne malteres overálban csörtessen be a fodrászhoz, mert “jóóó van az úgy, minek”

- legyen valami közös érdeklődési körünk, akár olvasmányokban (igen, nem kell a nyakunkba venni mindig a világot, otthon is tudjunk egymással vagy egymás mellett lenni legyen az egy könyv vagy egy társas), akár -számomra- szokásos és alap kulturális eseményekben: szeretek és havonta szoktam komolyzenei koncertre és múzeumba járni… ne überelje ezt az ízlésében egy Mauúúúnika-sóóó vagy más szeméttelep a tévében vagy valami ZS kategóriás ordítós-lövöldözős mozi (a mozival sincs semmi gond, de ne ez legyen a non plus ultra)

- el lehet fáradni a szellemi munkában is (szoktam :) és a fizikaiban is, de máshogyan. Legyen benne is vitalitás, tenni akarás, itthon se a döglődés- itt fáj, ott fáj és a “ne máááár, fáradt vagyok” rinya legyen: egy séta, egy fagyi, egy közös gyors bevásárlás, egy kávézás a barátokkal férjen bele

- a vállalkozói lét megköveteli azt, hogy rendelkezésre kell állni az ügyfeleknek, akár este, akár hétvégén- ez eddig OK, de tudjon határt tartani és nemet is mondani, legyen számára fontos a család, a kapcsolat- ne az adhoc, beeső munkáihoz kelljen haptákba állni és nyaralást elhalasztani, de tudja kikapcsolni a munkás mobilt az ünnepi asztal mellett is. Legyen rendszer és határ az életében munka és magánélet között.

- a pénz nem minden, de természetesen jó, ha hasonló körülmények között élünk (sem az nem jön be, ha valaki “csapatós-rajoskodós” külsőségekre veri el a sok pénzét, sem az, ha minden pénze a munkával kapcsolatos bizbaszokra, gépekre folyik ki a kezei közül)- stabil egzisztencia, biztos megélhetés egy normális alap kellene, hogy legyen. A simlis, durván adócsaló, körbeszámlázós, pofátlanul csaló-ügyeskedő embertípus engem taszít- jellem kérdése a becsület a szakmunkában is. Szeresse a szakmáját, legyen jó referenciája, becsülete, jóhíre.

Mindehhez én már 40+ nő vagyok :)

2023. márc. 16. 21:36
 25/25 anonim ***** válasza:
Ha van igazi vonzalom ami termeszetes ott a not nem erdekli a vegzetseg. , vagyon, kereset.. viszont a nok megdontoltak ha csak tetszik nekik valaki akkor tobb dologban kell megfelenie a ferfinak.
2023. márc. 17. 02:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!