Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek egy szakmunkás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy szakmunkás vállalkozóval?

Figyelt kérdés
Leginkább a hölgyek véleménye érdekelne. Tegyük fel, hogy van egy férfi aki szakmunkás egyéni vállalkozóként dolgozik (pl. ács, kőműves, burkoló, festő stb.), viszonylag jól keres, normális személyiséggel és értékrenddel rendelkezik. Ti összejönnétek vele?

2023. márc. 16. 13:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%

Mondhatjuk az èn párom is szakmunkás. Dolgozott èpitő iparban, burkolókènt, nèha napján festèst is vállal. Èrt hozzá.

Ezenfelül asztalos, ès èrt a villanyszerelèshez is. Olyan univerzális.

Nekem ez egyáltalán nem okoz gondot, max a mosásnál vakarom nèha a fejemet.

Nem alkoholista, egy csupaszív ember. Az hogy esetleg ha dolgozik, ott a többiekkel hogyan beszèl az nem èrdekel, mert velem mindig tisztelettudó, ès társaságban is az. Nem viszik őt fèlre.

2023. márc. 16. 14:33
 12/25 anonim ***** válasza:
92%
Akkor az én szakmunkás férjem igen jól válogatja meg a baráti körét mert csak ugyanolyan ko szakmunkás és családapák akik nem a kocsmába hanem haza járnak munka után
2023. márc. 16. 14:43
 13/25 anonim ***** válasza:
93%
Én összejönnék ha minden más dolog is stimmel.
2023. márc. 16. 14:43
 14/25 anonim ***** válasza:
75%

11 anonim ***** válasza:

Sok esetben az a baj az ilyen pasikkal, hogy a környezete, baráti köre, (kocsmatársai)-val vannak a bajok.

Lehet, hogy ő maga normális értékrendű, de óhatatlanul "alkalmazkodik" a többiekhez és ez a nem szimpi."

Egyetemistakat sokat hallok italozo helyen beszelgetni azok sem kulonbek, hangosak, mocskos a szajuk, kamu ambicio minden.. inkabb egy jo munkas ember mint egy apuci kedvence.

2023. márc. 16. 14:44
 15/25 anonim ***** válasza:
92%
Ha hasonló az értékrendünk, akkor igen. Nekem mondjuk pont IT-s a férjem, de a kolléganőim pasijai közt van csomó akik kb ez a kategória.
2023. márc. 16. 14:48
 16/25 anonim ***** válasza:
86%
Diplomás vagyok, és szívesen!
2023. márc. 16. 14:49
 17/25 anonim ***** válasza:
6%
Igen. Jobbak az ágyban.
2023. márc. 16. 15:50
 18/25 anonim ***** válasza:
79%
Persze. Bár borítékolható, hogy sokat dolgozik.
2023. márc. 16. 16:00
 19/25 anonim ***** válasza:
90%
Diplomás vagyok, férjem szakmunkás egyéni vállalkozó. Nyilván ő keres többet. Amúgy egyáltalán nem iszik. Attól, hogy valaki nem irodában ül, nem feltétlen iszik, sőt...
2023. márc. 16. 16:47
 20/25 anonim ***** válasza:
80%
A diploma azért ad egy fajta látásmódot, világhoz való viszonyt. Ezt egy szakmunkás bizonyítvánnyal nem lehet pótolni. Nem pusztán a papírról szól, hanem ami mögötte van: nyitottság, igény a kultúrára, igény a tájékozottságra. HA ez diploma nélkül is megvan, akkor összejönnék vele, vagyis nem kizáró ok, ha nincs.
2023. márc. 16. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!