Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális ha egy férfi ,csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha egy férfi ,csak a haverjairól beszél egy randin,magáról meg kb semmit?

Figyelt kérdés

Ma randiztam egy sráccal nem először.

Viszont a 2. és a mai randin is szinte csak a haverjairól volt képes beszélni ,ez a haver így az a haver úgy . Magáról meg annyit mondott,hogy délelőtt kályhát pucolt, meg a kutyája szét rágta a labdáját.🤣 Ha nem a haverjairól beszél ,akkor kínos csend van. Egyébként örülök, hogy vannak barátai ,nekem is vannak természetesen, de azért én nem ő róluk dumálnák egy férfival.

Emellett annak ellenére ,hogy már a 3. randi volt se csók ,se puszi,se ölelés ,se kézfogás.

Szerintetek offoljam?

Tudom a választ persze, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2023. márc. 11. 18:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kérdezz rá direktben, hogy ő mit gondol erről, meg erről. És nem a barátai véleménye érdekelne téged, hanem, hogy ő milyen ember.
2023. márc. 12. 00:14
 12/16 A kérdező kommentje:

11. Ugye ezt nem írtam részletesen ,de ez a haverokról való beszéd ,nem az volt, hogy mit gondolnak ők erről meg arról hanem sorolok néhány példát(remélem nem olvas gyakorit mert magára fog ismerni🤣🤔)

Na szóval a randink" témái " ezek voltak

- Haver berugott a falusi bálon

- 2.Haver lelépett egy buliról

- 3. Haver vett egy motort és azzal jár már dolgozni

- 4. Haver vett Bécsi szeletes gyrost Bécsben

- 5. Haver vett egy új ágyat magának és eladta.

Ezeket hallgattam órákon keresztül

...😂🫣 Magáról semmi infó . Engem se kérdezett semmiről. Több randim is volt már egyébként az évek során ,de én esküszöm ilyet még nem éltem mint vele.. Mindig magunkról beszélgettünk és társalogtunk az adott férfival.

2023. márc. 12. 00:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem legyne folytatás, csak mondd meg neki, hogy te RÁ vagyok kíváncsi, nem a haverjaira. Ha ezután sem nyílik, akkor persze nem érdemes tovább folytatni.
2023. márc. 12. 10:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindig arról beszél az ember ami a legjobban érdekli. Őt most legjobban a haverja érdekli. :)
2023. márc. 12. 10:49
 15/16 A kérdező kommentje:
14. Ez rendben van ,csak ,hogy én nem a haverjaival randiztam hanem vele, rá lettem volna kíváncsi.
2023. márc. 12. 11:06
 16/16 anonim ***** válasza:

Tuti biztos, hogy nem stimmel vele valami.

Nekem eszembe se jutna, a haverjaimról beszélni. Talán 1-2 mondat, ha mindenképpen fontos, de ennyi.

A randi azért van, hogy 2 ember megismerje egymást.

Passzol e az életvitel, vannak e közös érdeklődési pontok, stb.

És igen. Ha megvan a megfelelő kölcsönös vonzódás, akkor 2-3 randi után nem számít nyomulásnak az ölelés, és a csók sem.

Ő ennek a közelében sem volt, csak a haver meg a haver.

Most az jutott eszembe, hogy tavaly randiztam egy nővel.

/Nővel, mert én már idősebb vagyok kicsit./

Ő egész este csak a macskájáról beszélt.

Aztán este otthon írtam neki egy üzenetet, hogy nem szeretném a folytatást.

Ugyanis ha ő ennyire macska centrikus, akkor én ott állandóan csak második lettem volna.

Köszönöm. Én így ebből kiszáltam.

Szerintem jól gondold meg, mert nála első a haver. Ez tuti.

2023. márc. 12. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!