Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális ha egy férfi ,csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha egy férfi ,csak a haverjairól beszél egy randin,magáról meg kb semmit?

Figyelt kérdés

Ma randiztam egy sráccal nem először.

Viszont a 2. és a mai randin is szinte csak a haverjairól volt képes beszélni ,ez a haver így az a haver úgy . Magáról meg annyit mondott,hogy délelőtt kályhát pucolt, meg a kutyája szét rágta a labdáját.🤣 Ha nem a haverjairól beszél ,akkor kínos csend van. Egyébként örülök, hogy vannak barátai ,nekem is vannak természetesen, de azért én nem ő róluk dumálnák egy férfival.

Emellett annak ellenére ,hogy már a 3. randi volt se csók ,se puszi,se ölelés ,se kézfogás.

Szerintetek offoljam?

Tudom a választ persze, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2023. márc. 11. 18:37
A kérdező szavazást indított:
Felejtős
4.randit megér
társkeresés
25 szavazat
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
A 3. Szavazási opció véletlen volt.
2023. márc. 11. 18:38
 2/16 anonim ***** válasza:
20%
Komoly kapcsit akar,ha nem nyomul csokkal.
2023. márc. 11. 18:51
 3/16 anonim ***** válasza:
66%
Eddig én beszéltem magamról, most te beszélj rólam:)
2023. márc. 11. 18:57
 4/16 A kérdező kommentje:
2. Persze ,ez nem is lenne gond. Örülök ,hogy nem akart egyből letámadni. De azért egy kézfogás ,egy ölelés. Az belefért volna szerintem.
2023. márc. 11. 18:57
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Háát azért fura. Nem mondom, jó dolog, hogy mesél a barátokról, mert szerintem az alapján is tök sokat meg lehet tudni az adott emberről, de azért mégiscsak kellene magáról IS mesélni, vagy inkább elsősorban.
2023. márc. 11. 19:31
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még tapasztalatlan, ennyi. Nem gondolatolvasó, hogy tudja, mit akarsz, lehet hogy csak nem akar nyomulni, nem azt hogy nem érdekled.
2023. márc. 11. 20:21
 7/16 anonim ***** válasza:
84%
Azért beszél róluk, mert szerinte ők érdekesebbek, mint ő maga. Azért érdeklődik irántad? Lehetséges, hogy ha a válasz nem, azért, mert nem mer és azért nem is nyomul.
2023. márc. 11. 22:15
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Az beszél másokról, akinek semmi saját gondolata vagy véleménye nincs. A volt férjem is ilyen volt, bármilyen téma volt, minden mondatát azzal kezdte, hogy az X (a legjobb barátja) azt mondta, hogy...

Unalmas lehet már, hogy a haverjait jobban megismered, mint öt. Én nem akarnék vele többet találkozni, mert az ismeretlen haverjai nem érdekelnek, róla meg így nem derül ki semmi, bár már ez is elég beszédes.

2023. márc. 11. 22:41
 9/16 A kérdező kommentje:

7. Igazad lehet , pont erre gondoltam én is.

A válaszod másik részére válaszolva ,nem ,nem igazán érdeklődött irántam.

2023. márc. 11. 22:52
 10/16 A kérdező kommentje:
8. Maximálisan igazad van! Pont ez volt bennem a randik alatt ,hogy én ő vele ismerkedtem (volna) őt akartam megismerni ,nem az idegen haverjait. Mégis róluk mindent megtudtam ,róla meg kb semmit.
2023. márc. 11. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!