Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így lemondjam a mai randim? 21/N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így lemondjam a mai randim? 21/N

Figyelt kérdés

Lassan készülődni tervezem, viszont eléggé fáj, görcsöl a hasam, fel vagyok puffadva és emiatt rossz a közérzetem.

Az a gond, hogy sajnos egyszer már lemondtam a talit ezzel a fiúval, mert akkor behívtak dolgozni... Félek, ha megint lemondanám megunná a kifogásokat, és ezt nem szeretném.

Étterembe mennénk amúgy. Mit gondoltok, hogy cselekdjek?

2023. márc. 11. 10:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén elmondanám szarul vagyok, nem szórakozok, egyeztessünk másik időt kb ezt. Ennyi

Az, hogy ezek után mit hisz mit nem, az ő dolga.

Lehet az sülne ki, hogy együttérezne és azt mondaná, hogy persze megérti, hogy beteg vagy és pihenjél.

Vagy pedig nem értené meg, akkor egyértelmű nem kell vele foglalkozni.

De az, hogy betegen felpuffadt fájó hassal ott üljél, annak értelme nincs. Mikor tényleg szét finganád az agyad magyarán, meg wcre járkálsz, görcsölsz stb

2023. márc. 11. 12:25
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Annyira furcsa nekem, hogy rengetegszer hallottam gyerekvállalással kapcsolatban, hogy ha arra vársz, hogy minden tökéletes legyen hozzá, soha nem lesz gyereked - ez egy másik élőlény létrehozásával kapcsolatban. Randizásnál meg tankönyv szerint kell mennie mindennek, kicentizve, mint egy rakétakilövés. Egy apró hiba, és annyi. És a hiba nem is hiba, csak ismerkedés közben is emberi lények vagyunk.
2023. márc. 11. 12:46
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett végül? Mikor lesz? Elindultál vagy lemondtad?
2023. márc. 11. 12:48
 14/25 A kérdező kommentje:
Még nem tudom.
2023. márc. 11. 12:52
 15/25 anonim ***** válasza:
80%

Amúgy nem tudom minek kellett lepontozni. Ha második alkalommal mondaná le a csaj a randit, különböző indokkal én is hagynám. Most tegyük fel én vagyok a pasi. Találkozni akarok vele. Ő nem tud összehozni egy talit. Minek vesztegessem rá az időmet a továbbiakban? Hogy egyszer behívják dolgozni, utána fáj a hasa. Miért bíznék benne? Nem is ismerem.

Szóval az megvan hogy amúgy a pasinak a csaj az még kvázi idegen, és egy idegen felé a bizalmat meg kell teremteni, és nem pedig elvárni tőle???

2023. márc. 11. 12:52
 16/25 anonim ***** válasza:
81%
És megadni nem kell a bizalmat? Nem vesz el tőled semmit, ha pár napot nagy kegyesen adsz neki.
2023. márc. 11. 13:32
 17/25 anonim ***** válasza:
67%
10:34-kor akartál kezdeni készülődni, de 12:52-kor még mindig nem jött el a randi ideje. Hány órán át készülsz egy randira, egész nap?
2023. márc. 11. 13:34
 18/25 anonim ***** válasza:
24%
Ezért kell egy időpontra leszervezni legalább 5 randit, talán egynek nem fáj mindene.
2023. márc. 11. 13:41
 19/25 anonim ***** válasza:
32%

"10:34-kor akartál kezdeni készülődni, de 12:52-kor még mindig nem jött el a randi ideje. Hány órán át készülsz egy randira, egész nap?"

Neked ez hol okoz fájdalmat?

2023. márc. 11. 13:43
 20/25 anonim ***** válasza:
63%
19. Te jó ég, egy ilyen válaszon leragadtál? Unalmas életed lehet
2023. márc. 11. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!