Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, amikor lemondjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, amikor lemondjátok a találkozót lányokkal, az miért van?

Figyelt kérdés
Én azért szoktam lemondani, mert csak duci és/vagy csúnya lányok akarnak velem találkozni, és őszintén szólva már nem kérek belőlük.
2022. nov. 1. 16:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

De akkor miért beszéled meg a talit ha elöre tudod h le akarod mondani?

3 nap alatt nem fogy le xd

2022. nov. 1. 16:13
 2/12 A kérdező kommentje:

hát jóóóó, csak érted, még az sem para, hogy duci, mert én bírnám, hogy van mit fogni, csak az a probléma, hogy itt nem nőiesen telt nőkről van szó, hanem kifejezetten alaktalanokról.

meg sok esetben 40-es lestrapált családanyák.

Ha tényleg vállalhatóan néznének ki akkor oké lenne. Még azt is elnézem hogy "csúnyácska", ha mondjuk a teste jól néz ki.

Ja és és nyilvánvalóan a személyiségük sem remekel ezeknek a nőknek, hogy esetleg az lenne lehengerlő.

2022. nov. 1. 16:15
 3/12 anonim ***** válasza:
nem szokásom lemondani a találkozót, ha tényleg olyan a másik, hogy egyáltalán nem az én világom, akkor egy találkozó után nem folytatjuk tovább, de ilyenre még nem volt példa, max olyan, hogy túl magas volt hozzám képest
2022. nov. 1. 18:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
#2 de akkor mi a facért mondsz igent a talira? Utólóg elmondani gáz ha már amúgy sem tetszett a csaj.
2022. nov. 1. 18:56
 5/12 A kérdező kommentje:

azért modntam igent, mert dugni szerettem volna, és nekem nincsenek lehetőségeim.

vagy elmegyek azzal akinek kellek, vagy semmi

én sajnos nem választhatok a nők közül, max csak elutasitom az ilyen lehetőségeket, amikkel egyébként a férfiak döntö többsége ugyanugy nem akarna élni.

bezzeg a nők utólag mindig elő tudják adni a megbánást és általában úgy csomagolva, hogy a férfi átverte és kihasználta őket, és manipulálta őket kedves szavakkal, stb.

De ha férfiként nem akarsz egy nőt, akkor természetesen megint csak te vagy a hülye.

érdekes.

hát bocsi hogy nem akarok olyannal lenni aki egyenesen undort keltő.

pedig nekem aztán tényleg nincsenek nagy igényeim.

2022. nov. 1. 19:27
 6/12 anonim ***** válasza:
nem az a baj hogy nem akarsz velük lenni, mit nem értesz ezen? hanem az hogy ha nem akarsz velük talizni alapból igent se mondj, utólag lemondnai bunkóság
2022. nov. 1. 19:32
 7/12 A kérdező kommentje:
de vágod amikor egy csávóka éppen egy adott pillanatban bejön egy nőnek és igent mond a randira a csaj, de utána a csávóka meg leszerepel mert másnap már nem olyan vicces menő stb, akkor a csaj simán visszaléphet és természetesen akkor is a csávóka a hibás.
2022. nov. 1. 19:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
ezt senki nem mondta, de ha valaki dagi azt akkor nem látod, vagy mi van?
2022. nov. 1. 19:36
 9/12 A kérdező kommentje:

nem volt nagyon kövér, de pont úgy volt túlsúlyos hogy az már problémás volt nekem....kb ez a 15..20 kilós túlsúly kategória, nem volt 100+ kilós

meg a feje is nagyon furcsa volt, alapvetően MODELKEDETT meg kis csinos ruhákba volt meg sminkelt, de az alapanyag nagyon problémás volt neki szegénykémnek.

ahogy néztem a képeit 10 éve még lehetett ilyen 55-60 kiló, na akkor meg tuti nem jöttem volna szóba nála, mert akkor még kellett sokkal jobb pasiknak is.

2022. nov. 1. 19:39
 10/12 A kérdező kommentje:

régen elmentem ilyen problémás nőkkel is, csak hogy legyen nemi életem.

de akkor még kis csóró egyetemista meg kezdő mérnök voltam (igy van, nem voltak nők az egyetemen), akkor még belefért mert naiv voltam

de ne mondja már nekem valaki, hogy most hogy az életem sokkal előrébb van és stabilitásban élek és ez kivülről nézve is könnyen megmondható, nos szóval hogy a nők szépsége akiknek kellek továbbra sem változott?

2022. nov. 1. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!