Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy építsem tovább ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy építsem tovább ezt a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi, nagyon bejön nekem, egy társaságban vagyunk.

Szexuálisan viccelődik, sokat nevetünk együtt, sokszor néz a szemembe, sokszor végigmér, mikor meglát. De nem bókolt még, nem hívott még el randira. A közeledéseit igyekszem "elkapni", de úgy tűnik, hogy vagy nem érti, vagy nem akarja levenni.

Lehet, hogy csak szórakozik? Félek tőle egyenesen megkérdezni, hogy mit is akar. Mindketten szinglik vagyunk, 27n és 37f

2023. márc. 8. 10:48
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Milyen kapcsolatot?
2023. márc. 8. 10:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor úgy mondom, hogy legyen előrelépés.
2023. márc. 8. 10:50
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
Molett*
2023. márc. 8. 10:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok molett.
2023. márc. 8. 10:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kapcsolatot szeretnèl?

Ebből nagyon az jön le hogy neki max szex lenne.

2023. márc. 8. 10:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Komolyat szeretnék inkább.
2023. márc. 8. 10:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok jós. De szerintem ebből komoly nem igen lesz. Ha egy fèrfi komolyat akar, akkor nem rögtön a szexxel indít. Akkor veszi a lapot, ès minèl előbb elhív randira, mielőtt más lecsapna a kezèről.
2023. márc. 8. 11:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá egyenesen 4 szemközt. Az őszinte nyílt kommunikáció alap egy kapcsolatban 2 fél között kezdésnek.
2023. márc. 8. 11:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak szexre lennél, de visszatartja valami/valaki...
2023. márc. 8. 13:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem kérdeznék rá nőként. Ha nekem kell egy férfi után futni, akkor ott van elbäszva az egész, nekem olyan pasi nem kell :D
2023. márc. 8. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!